Fakkelmanntunet

Leiligheter beliggende tett inntil Kjusbakken med ski inn / ut. 8 sengeplasser

 

Koselig og smakfullt innredet leilighet. Dette er en ny og trivelig leilighet som ligger i et nytt hytteområde midt i bakken. Solrik beliggenhet tett inntil Kjusbakken, så her er det bare å spenne på seg skiene å sette utfor. Kort avstand til Mosetertoppen som er endestasjon for gondolen.

Nordlia - Dalstasjon

I Nordlia har vi hytter og leiligheter med alt fra 6 til 16 senger.

 

Nordlia er et koselig hytte- og leilighetsområde med super beliggenhet og gode solforhold. Korte avstander til det meste i Hafjellområdet hvor du blant annet finner heiskortkontor, skiutleie, skiskole, barnepass, spisesteder og after ski. Gondolen frakter både skientusiaster og restaurantgjester opp til fantastiske Mosetertoppen.

Hytteområdet består av frittstående hytter, hytter i kjede og leilighetskompleks; alle fullt utstyrt til selvhushold. 

Sørlia - Dalstasjon

Sørlia ligger sør for dalstasjon i Hafjell med hytter som har ski inn/ut og 8-11 senger.

 

Sørlia er for deg som ønsker sentral beliggenhet.  Disse ble satt opp til OL, og består av flere hyttetun. Ligger rett ved starten av alpinbakken, og det er 15 minutters gange inn til sentrum hvor det finnes flere butikker og spisesteder.. Egner seg fint til barnefamilier.

Hafjell Alpinlandsby - Dalstasjon

I Hafjell Alpinlandsby finner du våre rimeligste overnattingsenheter med leiligheter for 4 - 8 personer. De ligger rett ved alpinanlegget og har ski inn / ut

 

Hafjell Alpinlandsby består av 8 leilighetshus med 6 til 8 leiligheter i hvert hus. Det er 4 leiligheter på bakkeplan og 2 til 4 leiligheter i 2. etasje. Anlegget er svært familievennlig der de nærmeste leilighetene bare er 50 meter fra familiebakken I Hafjell. En liten spasertur tar deg inn til sentrum der du finner flere butikker og spisesteder

Roabakken - Midtområde

Roabakken hyttene ligger ved midtområde i Hafjell 20 meter fra skibakken og har 9 til 10 sengeplasser

 

Dette er en moderne hytte på to plan som ligger på nordsiden av alpinbakken i et nytt hyttefelt. Her kan du kose deg med morgenkaffen mens du nyter den flotte utsikten. Den ligger tett inntil nedfartsløypa, så et stavtak så er du der.

Alpingrenda

Trivelige leiligheter beliggende ved dalstasjonen i Hafjell Leilighetene har 8,10 og 12 senger med ski inn / ut.

 

Leilighetene ligger i et leilighetsanlegg som består av 8 hus med 4 leiligheter i hvert hus. Disse ligger i et trivelig område, egner seg fint til barnefamilier og har kort avstand til alpinbakken. En hyggelig spasertur tar deg inn til sentrum.

Seterhøytunet

Lyse og moderne leiligheter for 6 til 8 personer med ski inn/ut til populære Kjusbakken

 

Lyse og moderne leiligheter rett ved Kjusbakken, med flott utsikt utover bygda og dalen. Her kan du nyte solen i naturskjønne omgivelser. Kun noen stavtak så er du i bakken.

Gaiastova

Leiligheter med flott beliggenhet på Gaiastova på Hafjelltoppen med 6 sengeplasser og ski inn/ut.

 

Leilighetsanlegg med leiligheter i to plan beliggende ved Gaiastova. Her finner du storkiosk, skiutleie, kafteria og afterski. Leilighetene ligger ideelt til for skiturer enten i alpinbakken eller i de flotte skiløpene du finner rett utenfor leilighetsdøra

Hafjell Fjellandsby - Midtstasjonen

Koselige og moderne hytter beliggende ved midtstasjonen av Hafjell, med ski inn / ut.

 

Hyttene ligger i et nytt og koselig hytteområde. Kjusbakken går rett utenfor hytta, og her kan du nyte morgenkaffen med utsikt utover bygda. Kort avstand til Mosetertoppen som er endestasjon for gondolen. 

Hafjellgrenda

Hytter og leiligheter ved dalstasjonen i Hafjell,med 8 til 12 sengeplasser.Ski inn / ut.

 

Hafjellgrenda er et nytt og trivelig hytteområde, beliggende i dalstasjonen i Hafjell . Det er kort avstand til alpinbakken og kun 15 minutters gange til sentrum, hvor det finnes flere butikker og spisesteder. I Hafjellgrenda kan du etter en lang dag i bakken kose deg med noe varmt å drikke foran peisen, eller ta en varmende badstue.

Vikinggrenda

Frittstående og vertikal-delte 6-8 sengs hytter som ligger i Sørlia hytteområde. Passer godt til barnefamilier, og det er kort avstand til alpinbakken.

 

Frittstående og vertikaltdelte hytter som ligger i Sørlia hytteområde og  ble oppført til OL i 1994 på Lillehammer. Dette er et koselig område som passer barnefamilier, og det er kort avstand til alpinbakken. 15 minutters gange tar deg inn til sentrum, hvor det finnes flere butikker og spisesteder.

Hafjelltoppen Fjellgrend

Moderne leiligheter beliggende i midtområdet i Hafjell, med 5 til 6 sengeplasser og ski inn/ut.

 

Leilighetene ligger tett på Kringleåsløypa på sørsiden av Hafjell Alpinsenter.  Ta på deg skiene rett utenfor døra og skli rett i bakken. Passer fint til en barnefamilie på tur. Egen innendørs parkeringsplass.

Jaertunet

Leilighetene på Jaertunet ligger ved midtstasjonen og har 8 til 10 sengeplasser med ski inn / ut.

 

Nye og moderne leiligheter som ligger i et leilighetsanlegg på nordsiden av alpinanlegget. Den ligger tett inntil nedfartsløypa i alpinanlegget, så her er det bare å ta skiene fatt. Etter en lang dag i bakken er det fint å slappe av inne med fyr på peisen.

Vardveien

Flotte hytter for 6-8 personer beliggende i et naturskjønt område på Hafjelltoppen, med gode solforhold.

 

Koselige hytter beliggende på Hafjelltoppen.
Her kan man kose seg på verandaen med nydelig utsikt. Kort avstand til Gaiastova hvor det finnes storkiosk, skiutleie, heiskort, kafeteria og afterski.

Nedre Vesleslåa

Familievennlig hytte rett ved transportløype til bakken og langrennsløypene med 4 sengeplasser.

 

Familievennlig hytte på Hafjelltoppen med flott utsikt over dalen.Denne ligger på fjellet i område ved transportløype 36 og med fin beliggenhet i forhold til langrenn. Kort avstand til Gaiastova hvor det finnes storkiosk, skiutleie, heiskort, kafeteria og afterski.

Lundstadmyrveien

Koselige hytter med 4-14 sengeplasser i Lundstadmyrveien like ved Gaiastova.

 

Familievennlig og koselig hyttefelt, beliggende i nærheten av Gaiastova på toppen av Hafjell, 900 m over havet. Kort vei til langrennsløypenettet . Kan kjøre ski inn/ut men anbefaler å kjøre bil til Gaia og starte i løypene fra der. Der finnes også storkiosk, skiutleie, heiskort, kafeteria og afterski.

Skåklevegen

Flott vertikaldelt hytte med 9 sengeplasser beliggende i nærheten av Mosetertoppen.

Ny og lekker vertikalt delt hytte på Mosetertoppen, med bakken rett utenfor terrassen hvor du også kan nye den lange solgangen.

Her har du også langrennssporet rett ved hytta, perfekt for familier som ønsker å bo på fjellet med lett adgang til bakker og løyper.

Det er parkering for to biler utenfor hytta. Hytta har også separat fryseskap i gangen,  bluerayspiller og god plass til barneseng på to av soverommene.

Moseterveien

Flott hytte med 8 sengeplasser. Høy standard og smakfullt innredet, med utsikt over Gudbrandsdalen og Fakkelmannen i Hafjell.

Det finnes også parkering,  terasse.  Husdyr er ikke tillat. Innsjekk sommer kl 1600, innsjekk vinter tidligst kl 1700, utsjekk senest kl 1100.  

Skitorget

Flotte leiligheter beliggende i samme bygg som skiutleien rett ved Gondolen i dalområdet.

Perfekt beliggenhet for deg som vil opp om morgenen og rett i heisen! Her har du også alle fasiliteter tett på deg, og kun en kort spasertur inn til sentrum.

Vi gør oppmerksom på at det kan forekomme noe støy fra Gondolen og Afterskien.

Sandegrenda

Trivelige hytter med 6-8 sengeplasser beliggende i Sørlia hyttegrend.

Her er det kort avstand til alpinbakken og kun 15 minutters gange til sentrum, hvor det finnes flere butikker og spisesteder. I Sandegrenda kan du etter en lang dag i bakken kose deg med noe varmt å drikke foran peisen, eller ta en varmende badstue.

Geitryggen 46C

Flott og moderne leilighet med perfekt beliggenhet på Geitryggen.

Her er det gode solforhold, og det er ski inn / ut. Høy standard med ekstra komfort, og en super utsikt.

Sovesofa i stuen som kan bli til 2 ekstra sengeplasser ved behov. Sengene på hemsen kan separeres om man ønsker to enkeltsenger istedet for dobbeltseng.

Det er 10 miutters kjøring med bil til sentrum, og der finner du flere butikker og spisesteder.

Pellestova 21

Familievennlig og koselig leilighet med 4-5 senger, beliggende i nærheten av Pellestova på toppen av Hafjell.

Kort vei til langrennsløypenett og velegnet for en familie som ønsker en koselig leilighet med bra utsikt.

Rett ved siden av ligger Pellestova, hvor man kan nye et bedre måltid etter en lang dag på ski.

 

 

Hytter og Leiligheter

Hafjell Booking tilbyr overnatting i velutstyrte hytter og leiligheter fra 4-25 senger.


Tilbring skiferien i koselige hytter eller leiligheter i Hafjell. De fleste av hyttene og leilighetene vi tilbyr har ski inn/ut, slik at du kan gå ut døra, spenne på skiene og starte dagen med skikjøring.

Kontakt oss for mer informasjon.

Tlf: 07080/+47 612 49 000
Mail: booking@hafjellkvitfjell.no

Søkeresultater: