Siste nytt fra Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park satser videre på barnefamiliene

Hafjell Bike Park er Norges største og beste anlegg for heisbasert nedoversykling. Denne sesongen utvikles tilbudet for barn og nybegynnere.
0 0 0

Slik starter du med downhillsykling

Mange tenker på downhillsykling som en ekstremsport, noe det også kan være, men det er i utgangspunktet ikke skummelt i det hele tatt for nybegynnere. Du kan leie alt utstyret du trenger, og om du ønsker det kan du også bli med på vårt nybegynnerkurs.
0 11 4.1

Første gang i Hafjell Bike Park

Mange er usikre på hvordan man skal gå frem første gang man besøker Hafjell for å prøve downhillsykling. Det kan virke som en skremmende aktivitet for mange, noe det ikke trenger å være. Her får man leid proft utstyr, og våre ansatte hjelper deg til å komme i gang. Vi har løyper som passer for alle ferdighetsnivå, og det skilles mellom maskinbygde og stiløyper. De maskinbygde løypene er planert, og inneholder doseringer og moro som samsvarer med graderingen. Skogsløypene/stiene inneholder mer stein, røtter og naturlige tekniske utfordringer. Les videre for en innføring i hvordan man bør gå frem første gang man prøver denne aktiviteten.
0 0 2

Hafjell satser bredere på sommer

Et bredere familietilbud og et stisykkelnett uten like vil befeste Hafjells posisjon som Norges fremste sykkeldestinasjon.
0 0 0

Søkeresultater: