Axess

Hafjell skifter billettsystem til Axess

Hafjell gikk over til Axess billettsystem fra og med sesongstart for sommeren 2017.

Positivt for gjesten

Axess leverer systemer som er skreddersydd for skisentre. Formålet er en bedre og smidigere opplevelse for gjesten ved bestilling av heiskort og når en ankommer skibakken. Det vil være enklere for gjesten å gjøre en bestilling på vår online booking eller i HafjellKvitfjell sin app. Har du ikke bestilt heiskortet før du ankommer, er det kjapt gjort å kjøpe dette i billettautomatene som er plassert i anlegget. 

Nytt heiskort

I Hafjell er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkelttur med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes til kroner 75,-. 

Online booking

Det vil bli en enklere online booking da gjesten kan samle sine bestillinger i samme handlekurv, som for eksempel leie av hytte, heiskort og skiskole. Dette vil gjøre at handleopplevelsen går raskere og enklere enn tidligere. 

Nye billettautomater

I anlegget er det satt ut 1 ny billettautomat for sommeren og 5 nye til vintersesongen. Her kan du hente ut heiskort og slippe kø i billettlukene. Bestill heiskort enten på våre nettsider eller i appen, få en hentekode og hent i billettautomaten. 

Nye heiskortlesere og porter

Det er satt opp nye heiskortlesere og porter med større kapasitet enn tidligere. Det vil nå være porter som åpner seg istedenfor rullende som før. På dager med mange gjester vil trafikken flyte bedre, samt at det er enklere å få med seg ski eller sykkelutsyr. 

App

Last ned HafjellKvitfjell appen til din mobil og bestill heiskort, sjekk været eller planlegg matpausen. Last ned HafjellKvitfjell-appen på Apple store eller Google Play.