ski

Før ankomst

Skiferien i Hafjell nærmer seg og det kan være du har spørsmål om Hafjell, området rundt, hva man bør tenke på og mer. Her kan du finne nyttig informasjon før din reise. 

Hafjell og nærområdet

Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer og drøye to timers kjøring fra Oslo via E6 , ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg . Knapt et annet skianlegg i Norge har bedre tilgjengelighet eller lettere reisevei enn Hafjell, som ligger godt synlig fra E6. Du kan også kjøre kollektivt med tog via Oslo Lufthavn. Toget stopper i Lillehammer med korresponderende buss til Hafjell Alpinsenter.

I Hafjell Alpinsenter ligger det flere sportsbutikker, spisesteder og afterski spredt rundt i anlegget.  Fra bunnstasjonen i Hafjell er det ca 10 minutters gange (2 min med bil) til Øyer Sentrum hvor du finner matbutikker, bensinstasjon, vinmonopol og restauranter.

Bestille og hente heiskort

Bestill heiskort i forkant av din skiferie på nett eller gjennom vår HafjellKvitfjell app. Heiskort kjøpt på nett hentes enkelt ut i en av våre billettautomater plassert på Skitorget (Dalstasjonen), Mosetertoppen eller Gaia (Hafjelltoppen). Skal du kjøpe 6-8 dagerskort eller sesongkort må de hentes ut i billettluken på Skitorget.

Har du ikke kjøpt heiskort før ankomst kan det enkelt kjøpes på våre billettautomater eller i billettlukene på Skitorget. Det er ikke lenger billettutsalg på Gaia.

I Hafjell Alpinsenter bruker vi heiskortsystemet Axess, du må derfor benytte Axess-kort når du kjøper heiskort i Hafjell. 

Resepsjon og nøkkeluthenting

I Velkomstsenteret på Skitorget (Dalstasjonen) møter du våre hyggelige ansatte som hjelper deg med det du trenger før ankomst på hytta eller leiligheten. Her får du veibeskrivelse, nøkler og annen nyttig informasjon. 

Ankommer dere etter bookingen sin stengetid? Gi beskjed i forkant. 

Sitter du med andre spørsmål finner du kanskje svaret ditt her

Til familien

I Hafjell er det fokus på skiglede for barnefamilien, det er derfor 3 flotte familieområder i anlegget. Her kan barna trygt lære å stå på ski eller leke seg med utfordringer som tar skigleden til neste nivå. Det er aktiviteter for barna hver dag og her dukker ofte den nysgjerrige maskoten Isa opp for å bli med på leken. 

Hafjell skiskole

Ta skikjøringen til et nytt nivå med gruppetime eller privattime gjennom Hafjell skiskole. De dyktige instruktørene hjelper deg, uansett nivå, til å bedre teknikk og å øke opplevelsen i bakken. 

Hafjell skiutleie og skiservice

Fant du ut at skiskoene er blitt for små? Eller at skiene trenger en runde behandling før bakken? Hafjell Skiutleie har alt utstyret du trenger til din skiferie og de hjelper gjerne til med å friske opp utstyr som har stått for lenge i boden uten nok kjærlighet. 

Parkering

Om ønskelig kan bilen trygt parkeres på en av Hafjells parkeringsplasser, i dalområdet (gratis) eller på toppen (parkeringsavgift). Det er også uttak og egne parkeringer for El-bil. 

Kontakt

Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: 

Hafjell Alpinsenter - [email protected]