Åpningshelg 15.-17.juni

Åpningshelgen byr på årets første downhillsykling i Hafjell, konkurranser og premieutdeling. Kommer du?

downhillsykling i Hafjell

Endelig er åpningshelgen her! Etter to måneder med hardt arbeid i parken, skal alt være klart for nok en fantastisk åpningshelg i Hafjell Bike Park. 
HELT perfekte og nyshapede løyper, HELT nye utleiesykler, konkurranser, fest og moro! 

Til årets sesong er det gjort en rekke oppdateringer i det eksisterende løypenettet der flere av løypene har lange, nye seksjoner. Kjente løyper som Parkløypa, Nameless og Dessert har fått oppgraderinger både nye og gamle gjester vil sette pris på. 

After weeks of hard work, the opening weekend is finally here! An action packed weekend with competitions, demos, FRESH rentalbikes, perfect trails and a fun party. 

Åpningshelg Program
 

SPY PUMPTRACK CHALLENGE
Fredag kveld, 15.06 kl 19.00 gjentar vi suksessen fra i fjor og kjører pumptrack konkurranse på pumptracken ved Øyer Ungdomsskole. Her er det mange priser som skal deles ut, og vi lover fantastiske premier fra SPY og Hafjell! Gratis å delta. 
- Raskeste tid på 2 runder
- Nærmest idealtid på 2 runder

MAXXIS STRAVA CHALLENGE
Hvem klarer å sykle flest turer i bike parken på en dag? Sett på Stravaen din og sykle så mange turer som mulig i løpet av 16. juni. Vinneren av konkurransen er den som mellom 10.00 og 17.00 har flest høydemetre logget og publisert på sin Strava. Det er selvfølgelig gratis å delta, og vinnerne får fantastiske premier fra Maxxis.

FOX WHIP OFF
Vi gjentar også denne suksessen fra i fjor og kjører WHIP OFF konkurranse på de store hoppene i bunnen av anlegget kl 17.30. Fox stiller med fantastiske premier for beste whip på det store hoppet, og beste whip på det lille hoppet. Det vil også være uttrekkspremier blant alle som er med. Gratis å delta!

SCOTT INSTAGRAMKONKURRANSE
Legg ut minimum 2 bilder med #hafjellbikepark på din instagram konto for muligheten til å vinne fete premier fra Scott! Kriteriene for bildene er at de må være tatt i løpet av lørdagen, og vinneren av dagens beste bilde vinner fantastiske premier fra bikeshopen. Uttrekkspremier blant alle som har deltatt.

PÅMELDING
Påmelding til alle konkurransene gjøres enkelt via en e-post med navn, telefon og fødselsdato til [email protected] senest torsdag 14. juni. 

PREMIEUTDELING & AFTERBIKE
På lørdag blir det som vanlig premieutdeling og afterbike på velkjente Ryk&Reis. Benytt sjansen til å se igjen velkjente fjes fra fjorårets sesong og få med deg hvem som stikker av med de kuleste premiene.