Åpningshelg 14.-16.juni

Åpningshelgen byr på årets første downhillsykling i Hafjell, konkurranser og premieutdeling.

Biking in Hafjell Bike Park

 

Hafjell Bike Park ønsker alle velkommen til åpningshelgen for sommersesongen 2019

Fredagen sparkes det hele i gang med åpning av Sykkelutleien og sportsbutikken. Sportsbutikken blir fylt opp med nyheter for sommeren 2019 og det blir som vanlig mange gode tilbud gjennom hele helgen. Kom innom for å kjøpe heiskort og unngå kø på lørdag morgen.

Heisene rulles i gang lørdag morgen klokken 10:00 og vi garanterer 18 nyshapede løyper! Det blir konkurranser, åpningsfest og mer moro for alle aldre. 
 

Program for åpningshelga

 

SPY PUMPTRACK CHALLENGE

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører konkurranse på pumptracken ved Øyer Ungdomsskole. Her er det mange priser som skal deles ut, og vi lover fantastiske premier fra SPY og Hafjell! Gratis å delta. 

 

MAXXIS STRAVA CHALLENGE

Hvem klarer å sykle flest turer i bike parken på en dag? Sett på Stravaen din og sykle så mange turer som mulig i løpet av 15. juni. Vinneren av konkurransen er den som mellom 10.00 og 17.00 har flest høydemetre logget og publisert på sin Strava. Det er selvfølgelig gratis å delta, og vinnerne får fantastiske premier fra Maxxis.

FOX WHIP OFF

Vi kjører WHIP OFF konkurranse på de store hoppene i bunnen av anlegget kl 17.00. Fox stiller med fantastiske premier for beste whip på det store hoppet, og beste whip på det lille hoppet. Det vil også være uttrekkspremier blant alle som er med. Gratis å delta! Fullface hjelm er påbudt.

SCOTT INSTAGRAMKONKURRANSE

Legg ut minimum 2 bilder med #hafjellbikepark på din instagram konto for muligheten til å vinne fete premier fra Scott! Kriteriene for bildene er at de må være tatt i løpet av lørdagen, og vinneren av dagens beste bilde vinner fantastiske premier fra bikeshopen. Uttrekkspremier blant alle som har deltatt.