Åpningshelg 14.-16.juni

OBS! Det vil kun være gondolen som går under åpningshelgen

Åpningshelgen byr på årets første downhillsykling i Hafjell, konkurranser og premieutdeling.

Biking in Hafjell Bike Park

 

Åpningshelg i Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park ønsker alle velkommen til åpningshelgen for sommersesongen 2019

Fredagen sparkes det hele i gang med åpning av Sykkelutleien og sportsbutikken. Sportsbutikken blir fylt opp med nyheter for sommeren 2019 og det blir som vanlig mange gode tilbud gjennom hele helgen. 

Gondolen rulles i gang lørdag morgen klokken 10:00 og vi garanterer 18 nyshapede løyper! Det blir konkurranser, åpningsfest og mer moro for alle aldre.

!! Vi har dessverre fått uforutsette utfordringer med vedlikehold av girkassen på Stolheis 2 og den vil ikke kunne gå på åpningshelgen. Les mer informasjon om dette lenger ned på siden.

program åpningshelg

 

SPY PUMPTRACK CHALLENGE

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører konkurranse på pumptracken ved Øyer Ungdomsskole. Her er det mange priser som skal deles ut, og vi lover fantastiske premier fra SPY og Hafjell! Gratis å delta. 

FOX WHIP OFF

Vi kjører WHIP OFF konkurranse på de store hoppene i bunnen av anlegget kl 17.00. Fox stiller med fantastiske premier for beste whip på det store hoppet, og beste whip på det lille hoppet. Det vil også være uttrekkspremier blant alle som er med. Gratis å delta! Fullface hjelm er påbudt.

SCOTT INSTAGRAMKONKURRANSE

Legg ut minimum 2 bilder med #hafjellbikepark på din instagram konto for muligheten til å vinne fete premier fra Scott! Kriteriene for bildene er at de må være tatt i løpet av lørdagen, og vinneren av dagens beste bilde vinner fantastiske premier fra bikeshopen. Uttrekkspremier blant alle som har deltatt.

 

Informasjon! Stolheis 2 stengt under åpningshelgen

Vi er veldig lei oss for å måtte informere alle om uforutsette utfordringer ved vedlikehold. Det vil ikke være mulig for oss å åpne Stolheis 2 under åpningshelgen. Spesialister har jobbet på heisens girkasse siden påske og gjort alt i sin makt for å få den klar i tide, men det er dessverre ikke mulig. Vi håper nå at heisen vil bli klar til helgen 22. eller 29. juni, vi vil oppdatere situasjonen så fort vi vet noe mer.

Vi beklager igjen for de ulemper dette medfører.

Gondolen vil gå som vanlig på åpningshelgen 15. juni, men merk at ved å kjøre kun en heis vil det resultere i lengre køer. Alle løypene i parken vil være klare og åpne under åpningshelgen, inkludert løypene på toppen, men det vil bety at man må gå eller sykle til de øverste løypene. Konkurransene vil gå tilnærmet som normalt, det blir Pumptrack challenge på fredag og Whip Off på lørdag, men vi er nødt til å avlyse Strava konkurransen på grunn av kapasitetsproblemer. 

Åpningshelgen i Hafjell Bike Park er til vanlig veldig populær og vi ønsker å gjøre helgen så bra som mulig for de som kommer, vi vil derfor sette frem griller og tilby gratis pølser i nærheten av Skitorget. Som en kompensasjon for tapt sykkeltid på åpningshelgen vil vi legge til en ekstra åpningsdag i sesongen. Denne dagen blir lagt til torsdag 18.juli, det betyr at vi har åpent fra torsdag til søndag i uke 29, altså samme helg som NM og svensk mesterskap.

For de som har booket sykkel/heiskort/overnatting:

Vi ønsker å løse dette på best mulig måte og tilbyr derfor full refundering av eksisterende bookinger av sykler og heiskort for åpningshelgen. Du kan også flytte bookingen til en annen helg om det ønskes. Ønsker du å gjøre en av alternativene, kontakt oss på [email protected] så hjelper vi deg.

For de som har booket overnatting gjennom HafjellKvitfjell Booking og ikke ønsker å komme på åpningshelgen, tilbys å flytte bookingen av hytte eller leilighet til en annen helg i sommersesongen. Ta kontakt med [email protected], så hjelper de deg gjerne.