skikjøring i Hafjell
skikjøring i Hafjell

Betingelser for nyhetsbrev

Hafjell Alpinsenters nyhetsbrev sendes ut pr epost via e-postleverandøren Apsis.

Nyhetsbrevet inneholder informasjon om nyheter, tilbud, aktiviteter og konkurranser fra Hafjell Alpinsenter. 

For å motta vårt nyhetsbrev må du registrere ditt navn og din e-post adresse og samtykke til våre betingelser. Du vil bli bedt om å bekrefte hvilke områder/produkter du er interessert i slik at vi kan sende mest mulig relevant informasjon. Om du velger å ikke bekrefte dine interesser, vil du fortsatt motta nyhetsbrev fra oss.

Når du registrer deg for våre nyhetsbrev samtykker du til at vi kan sende deg inntil fire nyhetsbrev i måneden med informasjon om Hafjell Alpinsenter. Du samtykker samtidig til at vi kan måle åpningsgrad og klikk på linker i nyhetsbrevet etter hver utsendelse. I forbindelse med dette blir din IP-adresse registrert hos Apsis. Denne er det kun Aritic som har tilgang til.

Navn, e-post og IP-adresse vil bli lagret av Aritic, og navn og e-postadresse vil i tillegg være synlig for de som jobber i markedsavdelingen i Alpinco. Alpinco er morselskapet til Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg, hvor markedsavdelingen som står for utsendelsen er ansatt.

Du kan når som helst endre dine personlige opplysninger eller melde deg av denne tjenesten. Dette gjør du ved å gå inn på vårt siste nyhetsbrev og trykke på avmeldingslinken. Om du velger å melde deg av nyhetsbrevet vil all informasjon om deg bli slettet fra vår konto i Aritic. 

Hafjell Alpinsenter vil ikke bruke dine opplysninger til annen markedsføring eller andre tjenester enn til å sende ut nyhetsbrevet.

Databehandler er:
Alpinco AS
Org nr 998230 136
Adresse: Hundervegen 122
2636 Øyer
Telefon: +47 612 49 000
[email protected]
 
Vi bruker følgende underleverandører (databehandlere) for denne tjenesten:

Aritic  
Leverandører av programvare for nyhetsbrev som blir brukt for oppsett og utsendelser av nyhetsbrev, inkludert rapportering.