Billetter Lilleputthammer familiepark

Bestill billetter. Det ble fullt 12 og 13.juni. Noen få ledige billetter lørdag 19. juni.

Det er få billetter tilgjengelig følgende datoer:
19/6, 13/7, 20/7 og 22/7
På grunn av smittevern er det lavere maksantall gjester per dag i Lilleputthammer familiepark. Derfor anbefaler vi å bestille billett i god tid for å være sikker inngang til planlagt dato.

Vi har stort fokus på smittevern og har redusert kapasiteten slik at det skal være lett å holde avstand til andre gjester. Vi registrerer navn og telefonnummer på alle gjester, og alle ansatte som har nærkontakt med publikum bruker munnbind. Et av våre smitteverntiltak er at det er innført høyre-gåing i hele parken. Vi har laget en midtstripe i Storgata for at det skal bli lettere for barna å holde avstand. Det fins også ti vaskepunkter og femti spritstasjoner rundt om i parken. Det skal være trygt for både gjest og ansatt hos oss.

AVBESTILLING / ENDRING
Alle bestillinger kan fritt avbestilles frem til 10 dager før besøket. Ved avbestilling refunderes hele beløpet til det kortet som ble benyttet ved kjøpet. Dette tar ca. 5 bankdager. Om du ønsker å endre dato for ditt besøk må du avbestille billettene, deretter legger du ny bestilling for ønskede datoer.

AVBESTILLINGSFORSIKRING
Dersom du velger vår avbestillingsforsikring (49,- pr bestilling) kan du fritt avbestille og endre dato frem til 3 dager før besøket.

KJØP VED INNGANG
Ved dager med ledig kapasitet kan billetter også kjøpes i inngangen. Innehavere av Olas Superbillett har tilgang til parken selv om det er fullt for bestilling av dagsbilletter.
Address: Hundervegen 41, 2636 Øyer
Phone: 4761285500