Billetter Lilleputthammer familiepark

Vi har begrenset antall plasser i familieparken, noe som betyr at du må forhåndsbestille dagen og kjøpe billett online. Finn ledige billetter i bookingkalenderen

Begrenset kapasitet på billetter i helger og høstferien – bestill nå!

På grunn av smittevern vil det i sesongen 2021 være en kapasitetsgrense på antall gjester per dag i Lilleputthammer Familiepark.

Lilleputthammer Familiepark har samarbeid med flere overnattingsbedrifter i Øyer og Lillehammer. Disse har fått tildelt en kvoter / en del billetter for sine overnattingsgjester. Dersom vi er utsolgt for dagsbilletter og dere skal overnatte i området, forespør din overnattingsbedrift om de fortsatt har billetter igjen til Lilleputthammer. Billettene må bestilles / reserveres hos overnattingsstedet senest klokken 20.00 dagen før planlagt besøksdag.

Vi har stort fokus på smittevern og har redusert kapasiteten slik at det skal være lett å holde avstand til andre gjester. Vi registrerer navn og telefonnummer på alle gjester, og alle ansatte som har nærkontakt med publikum bruker munnbind. Et av våre smitteverntiltak er at det er innført høyre-gåing i hele parken. Vi har laget en midtstripe i Storgata for at det skal bli lettere for barna å holde avstand. Det fins også ti vaskepunkter og femti spritstasjoner rundt om i parken. Det skal være trygt for både gjest og ansatt hos oss.

AVBESTILLING / ENDRING
Alle bestillinger kan fritt avbestilles frem til 10 dager før besøket. Ved avbestilling refunderes hele beløpet til det kortet som ble benyttet ved kjøpet. Dette tar ca. 5 bankdager. Om du ønsker å endre dato for ditt besøk må du avbestille billettene, deretter legger du ny bestilling for ønskede datoer.

AVBESTILLINGSFORSIKRING
Dersom du velger vår avbestillingsforsikring (49,- pr bestilling) kan du fritt avbestille og endre dato frem til 3 dager før besøket.

KJØP VED INNGANG
Ved dager med ledig kapasitet kan billetter også kjøpes i inngangen. Innehavere av Olas Superbillett har tilgang til parken selv om det er fullt for bestilling av dagsbilletter.

Om

  • Telefonnummer (booking) 47 61285500
  • Adresse Hundervegen 41
    2636 Øyer