skiskole

Clinics med VIP-coaching

Hafjell Skiskole ønsker å gi sesongkortholdere en unik fordel ved å tilby VIP-coaching. Få profesjonell undervisning på Hafjell Skiskole sin Clinics, med veiledning fra instruktører på utvalgte datoer og temaer. 

Tema: Balanse
29.12.2018 Kl. 09:30 - 11:00
Å være i balanse er en forutsetning i vår skikjøring, i alle typer terreng og i alle typer svinger. Her setter vi fokus på forskjellen mellom statisk og dynamisk balanse og øvelser for å finne riktig balanse.

Tema: Lese terrenget
26.01.2019 Kl. 09:30 - 11:00
Du har sikkert fulgt med på World Cup og sett hvordan skiløpere leser løypen før start, både å skli gjennom og memorere mentalt. Dette er noe som ikke bare skikjørere på det nivået gjør, men noe vi alle kan lære av. Vi øver oss på hvordan vi kan lese terrenget for å optimere vår skikjøring og for å velge riktig utstyr.

Tema: Bratt skikjøring
09.02.2019 Kl. 09:30 - 11:00
Vi går gjennom hvilke faktorer som påvirker oss når vi kjører i bratt terreng.
Hvor skal vi ha fokus? Hvordan påvirker det bratte terrenget min posisjon? Vi knytter sammen de to tidligere temaene, Balanse og Lese terrenget, og utøver det i brattere terreng.

VIP Clinic er for deg som har mye skikjøring i beina og ønsker å gå dypere inn i teknikken og analysen i et høyere tempo.

Du som er 16+ år er velkommen å delta. Møt opp ved Meetingpoint skiltet ved dalstasjon Gondolen, klar for å kjøre på ski. 

Begrenset antall plasser, 30 st / VIP Clinic – så ikke nøl med å registrere deg HER!