Sesongkort i Hafjell Alpinsenter.

Derfor bør du kjøpe sesongkort

Kjøp sesongkort!

HAFJELL, Det er mange gode grunner til at du skal bli endel av våre mest trofaste ambassadører, sesongkortholderene. Her har vi listet opp noen gode grunner for deg.


Aldri før har det vært mer i vinden å bruke tid ute i frisk fjell og natur. Særlig disse årene preget med pandemi har man sett en økning av nordmenn som velger å bruke fritid og ferie i eget land. Såkalt "staycation". Dette er det mange hjørnestensbedrifter som fritidsaktiviteter som drar nytte av. Et skianlegg er en av dem. Dessuten ble det tydelig mens pandemien herjet at svært mange, både lokale og hyttefolk, ønsket å sikre seg en plass i bakken ved plassbegrensning. Det var det mange som gjorde lurt i da dagskortene ble fort utsolgt. Men dersom du fortsatt er i tvil om det er en god ide å kjøpe seg et sesongkort, er listen over fordeler forholdsvis lang og god. 

1. Null heiskortkø

Hafjell 360.

Har du sesongkort er du absolutt mest effektiv av alle ut i bakken. Du får mest ut av tiden og slipper stå i kø for og enten hente eller kjøpe heiskort. Med sesongkort kan du kjøpe kortet i god tid før sesongen starter, og du kan være klar til heisen går. Selv om det er enkelt og mange nå handler kortene sine digitalt, slipper man stå i pick-up bokser og vente på at moroa skal starte. Sesongkort gir deg full flex og frihet til å utnytte tiden på ski.

2. Full gjenåpning = ingen restriksjoner!

Skijente i Hafjell Alpinsenter.

Endelig kan se mot en normal vintersesong uten restriksjoner og begrensinger. Kjøp sesongkort for å ikke gå glipp av et eneste minutt på ski! 

3. Egentid 

Egentid i Hafjell Alpinsenter.

Hva er vel bedre enn å få noen timer i bakken helt alene? Kanskje du er første mann ut i løypa og får nye morgenpreppen som aller første ski eller brettkjører. Få med deg soloppgangen, kald nesetipp og syre i låra. Det er lite som er så oppfriskende som en skistart på dagen! Med sesongkort trenger man ikke å planlegge beinhardt hvordan man skal få brukt skiene eller tiden, man kan ta en time her og en time der. Summen av all tid på ski er at man blir enda bedre, og det er enklere å etterleve mestring og øvelse jo mer tid man har til å drive med det man elsker aller mest: SKIKJØRING!

4. 150 dager på ski - minst!

Hafjell 360 på toppen.

Årets sesong starter, hvis været spiller på lag, 27. november og varer til og med 18. april. Det betyr at man i alle fall kan regne med å få 150 dager på ski med sesongkort. Slik sett trenger man aldri å måtte prioritere bort verdifulle skitimer, man kan bruke litt tid på ski hele tiden. Nå som digitale møter og hyttekontor også er mer enn akseptert, er det nok en grunn til å ta kontoret til fjells.

5. Gode fordeler

Pizza hos Hafjell Pizza på Skitorget i alpintsenteret.

Som sesongkortholder får du flere fordeler, både i og utenfor bakken. Ikke bare er du garantert plassen, det er også gode rabatter for dere med sesongkort. For å nevne noe får man rabatter i sportsbutikkene i både Hafjell og Kvitfjell, gratis kaffe på utvalgte restauranter i anlegget, gratis inngang på skisesongens begivenhet, World Cup i Kvitfjell, og mye mer. Du kan lese mer om fordelene og få full oversikt her

6. Litt mye på en gang - delbetal sesongkortet

Isa, maskoten i Hafjell Alpinsenter.

Nytt for året er at Hafjell og Kvitfjell har fått en ny delbetalingssløsning med NetsEasy. Det betyr at dersom man synes regningen er litt stor på en gang, kan man dele opp betalingen i omtrent så mange omganger man vil. Den rimeligste er å dele regningen i to, mot et gebyr på 29 kroner, og slik sett fordeler man utgiftene litt mer enn å få de i en stor bolk.