Hafjell 360

Dobbel feiring og sesongåpning i Hafjell 1. desember

 

Lørdag 1. desember blir en stor dag i Hafjell. Sesongstart, 30-års jubileum og ikke minst åpning av den nye og spektakulære heisen Hafjell 360 er anledningen. Det blir feiring med masse aktiviteter på Mosetertoppen fra klokken 12 til 15 på lørdag.
 

Hafjell 360    gondol i hafjell  

Bursdag- og åpningsfest på Mosetertoppen

Desember i 1988 åpnet Hafjell. I 30 år har Hafjell utviklet seg til å bli et av Norges største alpinanlegg. Vi er stolte av å kunne gi våre gjester en ny og varm bursdagsgave med Hafjell 360. Heisen vil gi skigjestene en høyfjellsopplevelse og 360° utsikt over dalen og høyfjellet. Dette er den beste gaven vi kan gi til alle trofaste, og nye Hafjellgjester i jubileumsåret, sier Stensrud.
Dagen starter med sesongåpning kl. 09.30, heisene går frem til 15.30. Det vil bli aktiviteter og underholdning mellom kl. 11.30 og 15.00 på Mosetertoppen. Snorklipping og offisiell åpning av Hafjell 360 blir kl. 12.00. 

På Mosetertoppen rigges det opp en scene med et pop-up radiostudio. Her blir det «live» bursdagsradio med intervjuer og gode historier fra Hafjell Alpinsenter. Bursdagsradioen starter kl. 13.00, med Ove Thorsrud som programleder. Det blir servering av mat og drikke, kåring av beste retro-antrekk, snøballkonkurranse, og du kan ta din egen selfie i vår selfski-vegg. Barna vil få utdelt egne bursdagsvester som minne fra feiringen. Bursdagsfesten avsluttes med afterski for de voksne, med liveband på Skavlen fra 15.00 til 18.00.

Vi avslutter bursdagsfesten for barnefamiliene kl. 15.30 med julegrantenning på Skitorget. Her blir det innslag fra Øyer sangkor. Når granen er tent serveres det gratis julegrøt og saft til de yngste barna inne på KOS restaurant. 

Gratis gondol på åpningsdagen

Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve den nye heisen og sesongåpningen. Derfor får alle skigjester muligheten til å stå på ski hele dagen for kr. 150,-. Dette gjelder alle åpne heiser inkludert Hafjell 360. 
Gjester som bare vil være med på feiringa, uten ski på beina, få gratis gondol tur/retur Skitorget – Mosetertoppen på åpningsdagen.

 

Åpne heiser og løyper: 

Heisene går 09:30-15:30.  

Heiser: 
o Gaiaheisen (I)
o Hafjellheis 3 (H)
o Gondolen (L)
o Hafjell 360 (O) - NY HEIS!!

Løyper:
o Gaialøypa (8)
o Kids Gaia (9)
o Nyseterløypa (1)
o Fjelløypa (2)

 

Vi ønsker alle skiglade velkommen!