FAVN Adrenalinpakke

10 August 2023 - 8 October 2023

From 3500 NOK

pr person
Book now

 

Kjør bob i Olympiaparken og bo på våre aller nyeste leiligheter på FAVN. Velkommen til en uforglemmelig helg på sykkel i Hafjell!

 

Favn ligger på gondoltoppen i Hafjell med perfekt beliggenhet for din sykkelferie. Rett utenfor døren finner du barneområdet med klatrepark og Isas Bike Park, i tillegg til Øyerfjellet som også er lett tilgjengelig herfra. Her ligger også Skavlen restaurant med nydelig utsikt ut over Gudbrandsdalen. Fra Favn har du alle muligheter innenfor rekkevidde og du befinner deg midt i hjertet av Hafjell Bikepark.

Leilighetene er i hovedsak fra ca. 62-88 kvm med 2 til 5 soverom. Et av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og en helt unik romfølelse.


Hjulbob:

Hjulbob er sommerens svar på bob. Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bob-bane. Dette er en av de mest actionfylte aktivitetene i sommersesongen. Her får du følelsen av opp mot 3G når boben kjører i rundt 100 km/t. Piloten styrer boben, du er passasjer!


Bob må forhåndsbestilles med en mail om ønsket tidsrom. Dere får en kode tilsendt av oss, som brukes som en rabattkode i tidsbookingen.

 

Downhillsykling:

Downhillsykling i Hafjell er en morsom aktivitet utenom det vanlige, og passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. 

Konseptet går ut på å bruke skiheisene for transport opp, og så kose seg nedover bakkene på samme måte som når man står på ski eller brett om vinteren. Våre 19 spesialbygde løyper slynger seg nedover skogen som omringer alpinbakkene, og har morsomme elementer tilpasset alle ferdighetsnivåer. Løypene er rangert fra grønn til sort vanskelighetsgrad, hvor grønn er det letteste, og sort er for de mer drevne syklistene.

From 3500 NOK

pr person
  • 3 netter på FAVN
  • 2 dager heiskort
  • Hjulbob i olympiaparken


Priseksempel er for fire voksne

Search & book with instant confirmation

Choose dates for your stay
Arrival date
Departure date
Choose number of travellers
Guests
Build: 9/19/2023 9:19:35 AM, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-7896.cbischannel-26570.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index