rabbat overnattning

Få 20% rabatt på overnatting i sommer!

Tags
HafjellKvitfjell booking

Lyst på sommerferie i Hafjell eller Kvitfjell? Hafjell er familiens favoritt også på sommeren! Book overnatting til sommerferien før 15.juni og få 20% rabatt. Ta kontakt med HafjellKvitfjell Booking via mail eller telefon for 20% rabatt på overnatting i juni,juli og august: 

TLF: 07080/+(47) 61 24 90 00

Mail: [email protected]            

 

stue inne stue fra tv HF 14A         

Med hytte eller leilighet i Hafjell kan du få gangavstand til aktiviteter som Hafjell Bike Park, turer med Gondolen, Lilleputthammer og Lekeland. Under 10 minutters kjøring tar deg til eventyrparken Hunderfossen med Barnas Gård og Vegmuseet.

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling, med 15 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 28 km. Downhillsykling er en spennende og stadig voksende aktivitet, som passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. Våre løyper er tilpasset alle ferdighetsnivåer, fra helt nybegynner til drevne syklister.

Gondolen bringer deg opp i fjellet med fantastisk utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen. På toppen kan familien nyte en god lunsj eller unne seg kanelbolle på Skavlen restaurant. Fra Gondolavstigningen på Mosetertoppen er det turmuligheter for hele familien. 

Tilbring sommerferien din i Hafjell!