FAVN + Barnas Gård | Høstferiepakke

3 eller 4 netter: Opplev det beste Hafjell har å by på i våre fantastiske Favn-leiligheter, besøk dyrenes verden i Barnas Gård og ta gondolen i Hafjell.

Ruvende på 800 meters høyde og med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby. Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i aktivitetene.


I denne pakken kan du velge mellom tre eller fire netter. Inkludert i pakken er en tur/retur med gondolen og billetter til Barnas Gård for hele familien.


Favn ligger perfekt til for å utforske høstfjellet. Rett utenfor leilighetene ligger pumptracken, som passer like bra for de minste som de mer erfarne på sykkel. I Hafjell Bike Park kan du leie Downhill sykkel og prøve heisbasert sykling. Eller du kan leie en el-sykkel og utforske fjellveier og stier. Med Favn som utgangspunkt er det også mange turmuligheter i fjellet, enten til fots eller på sykkel.


Praktisk info:

Du velger selv hvilken dag du drar i Barnas Gård. Billettene til Barnas Gård ligger på leiligheten ved ankomst.


Du velger dato for når du vil ta gondolen i bestillingen. Du får en strekkode på e-post og sms. Denne scanner du rett i leseren ved inngangen til Gondolen.