gondolen

Gondolen

Tags
gondolen

Gondolen i Hafjell bringer deg 586 høydemeter opp til Mosetertoppen på 10 minutter.

Gondolen bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet hvor selve turen er en opplevelse i seg selv. På turen opp kan du se hvordan Lågen bukter seg nedover Gudbrandsdalen. På Gondolavstigningen på Mosetertoppen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen er det verdt å unne seg en god lunsj eller kanelbolle ute i solveggen. 

I forbindelse med byggingen av den nye stolheisen til Hafjell 360 i år vil Mosetertoppen bli berørt, men en kan fortsatt nå turstiene og Isas skattejakt, i tillegg kan man følge byggingen av Stolheisen, med store gravemaskiner, heismaster som vil bli fraktet på plass og hvordan det nye barneområdet vil bli. Ta med pappa eller bestefar og følg med på all jobben som må til for å bygge en ny stolheis.

 

Før lunsjen på Skavlen kan det være deilig å bevege seg litt og er dette ønskelig har du mange turmuligheter fra Mosetertoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel. Ta med barna på gåtur til "Fossen" og fortell historien om hvem som bor bak vannet som detter nedover, eller ta med kjæresten på en stisykkeltur på fjellet.

Priser
Sommerpriser Kroner
Voksen (fra 16 år) 75,-
Barn (6-15 år) 45,-

åpningstider Hafjell Bike Park 2018

*Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol.