Article

Hafjell nå!

Ukentlig og fersk informasjon fra Hafjell alpinsenter. Hold deg oppdatert på hva som åpner samt annen nyttig informasjonOppdateres senest hver torsdag formiddag.

Nytt fra Hafjell 19.juni

Vel overstått åpningshelg:

Da var en fantastisk åpningshelg for sykkelsesongen unnagjort og for en helg det var! Mange fornøyde folk i løypene, folk nøyt lunsjen i sola på Skavlen og mange deltagere pluss publikum på konkurransene. Takk til alle som møtte opp og gjorde helgen til en suksess! 

Nå jobbes det igjen knallhardt for å klargjøre løypene til torsdag 22.juni og en ny sykkelhelg.  

Nytt fra Hafjell 16.juni

Åpningshelg for sommersesongen:

I helgen er det åpningshelg i Hafjell Bike Park. Det er blitt jobbet hardt i butikken og ute i løypene for å kunne ønske sesongens første gjester velkommen til en park som er i tipptopp stand. Det er meldt strålende sol, det blir konkurranser, aktiviteter og masse smil. Velkommen! 

Axess billettsystem: 

Hafjell går over til Axess billettsystem fra og med sesongstart for sommeren 2017.

Axess leverer systemer som er skreddersydd for skisentre. Formålet er en bedre og smidigere opplevelse for gjesten ved bestilling av heiskort og når en ankommer skibakken. Det vil være enklere for gjesten å gjøre en bestilling på vår online booking eller i HafjellKvitfjell sin app. Har du ikke bestilt heiskortet før du ankommer, er det kjapt gjort å kjøpe dette i billettautomatene som er plassert i anlegget. Les mer om Axess.