Article

Hafjell nå!

Ukentlig og fersk informasjon fra Hafjell alpinsenter. Hold deg oppdatert på hva som åpner samt annen nyttig informasjonOppdateres senest hver torsdag formiddag.

Nytt fra Hafjell, 12. april:

Ukas kommentar:

De aller fleste av løypene våre er åpne, men grunnet større snøsmelting enn forventet er følgende løyper stengt: Knerten (3a) og Knertenheisen, Brattlykkja (løype 7, nedre del), 43, 47, Hafjell 1a, 1c, 1d (bare midtre del av Råbølhenget), samt skiveiene 35, 36, 42 og 43. Påsken er sen i år og sola steker, så da har værgudene overtaket. Men vi tar det med et smil og nyter de løypene som er åpne! :-)

Vær obs på at det kan være slitte partier flere steder. Ta advarselskilt på alvor! Nyt påskeuka med variert program, sol og ski. Husk solkrem, sola tar godt på fjellet i disse dager! Minner også om at det ikke er lov til å oppholde seg i bakken etter stengetid.

Les mer om påsken og se årets påskeprogram.

Heisene snurrer igang fra kl. 09:00-16:30 (PS: Gondolen går fra kl. 09:30).

For oversikt over åpne heiser og løyper i dag, se vår snørapport.

Webkamera fra Hafjelltoppen:

Webkamera fra Mosetertoppen:

 

Kveldskjøring

Kveldskjøring er nå ferdig for sesongen 2016-17. Hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16:30-19:00, fra 3. januar 6. april. Heiser som går under kveldskjøring er: Familieheisen, Stolheis I, Kjusheisen og årets nyhet - kveldskjøring i Backyard!


Langrenn

Nyt et løypenettverk i Hafjell på over 600 km i tilknytning til Sjusjøen. Øyerfjellet og Sjusjøen har mange ganger blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Se oppkjørte løyper på skisporet.no eller følg Øyer turskiløyper på Facebook.


Renn og trening

Treningssamling, Alpine Race Academy
Søndag 9.-torsdag 13. april er det treningssamling med Alpine Race Academy i Olympialøypa.

Klubbrenn, Lillehammer Skiklub
Mandag 17. april i Kjusbakken.