Hafjell skifter billettsystem til Axess

Hafjell har skiftet til Axess billettsystem fra sommeren 2017.

Positivt for gjesten

Axess leverer systemer som er skreddersydd for skisentre. Formålet er en bedre og smidigere opplevelse for gjesten ved bestilling av heiskort og når en ankommer skibakken. Det vil være enklere for gjesten å gjøre en bestilling på vår online booking eller i HafjellKvitfjell sin app. Har du ikke bestilt heiskortet før du ankommer, er det kjapt gjort å kjøpe dette i billettautomatene som er plassert i anlegget. 

Nytt heiskort

I Hafjell er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkelttur med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Hafjell. For å gjøre overgangen smidigere er prisen satt ned fra 75 kroner til 50 kroner. Skal du fylle på et sesongkort du har kjøpt i Hafjell, får du nytt Axess-kort gratis. Sesongkort må inntil videre kjøpes i billettlukene på Skitorget i Hafjell. 

Online booking

Online booking er enklere da gjesten kan samle sine bestillinger i samme handlekurv, som for eksempel leie av hytte, heiskort og skiskole. Dette gjør at handleopplevelsen går raskere og enklere enn tidligere. 

Nye billettautomater

Det er satt ut 5 nye billettautomater til vintersesongen; 3 på Skitorget i bunnområdet, 1 på Mosetertoppen og 1 på Gaia. Her kan du hente ut heiskort og slippe kø i billettlukene. Bestill heiskort enten på våre nettsider eller i appen, få en hentekode og hent i billettautomate, eller kjøp direkte på automaten. 

Nye heiskortlesere og porter

Det er satt opp nye heiskortlesere og porter med større kapasitet enn tidligere. Det vil nå være porter som åpner seg istedenfor rullende som før. På dager med mange gjester flyter trafikken bedre, samt at det er enklere å få med seg ski eller sykkelutsyr. 

App

Last ned HafjellKvitfjell appen til din mobil og bestill heiskort, sjekk været eller planlegg matpausen. Søk opp Hafjell eller Kvitfjell i App Store og begynn å bruke din app. Ved å bestille heiskortet i appen slipper du unna køen for heiskortkjøp. Det eneste du trenger å gjøre er å hente ut ditt forhåndsbetalte heiskort i en av billettautomatene i annlegget, så er du klar for heisen. (PS: Appen er desverre ikke helt klar i Google Play Store. Vi jobber for å få den lansert også i Google Play Store og vi vil komme med en oppdatering når den er klar).