Hafjell Skiutleie - Skitorget

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss.

Du kan leie ski hos Hafjell Skiutleie både på Skitorget i Hafjells dalstasjon, Favn på Gondoltoppen eller på Gaiastova.

Bestiller du online nå, så får du 10 % rabatt på din bestilling hos Hafjell Skiutleie. Husk å medbringe bestillingsdokumentasjon med strekkode når du henter utstyr som er bestilt.

Info til alle som kommer i uke 7: For alle som har forhåndsbestilt til Skitorget Hafjell, er det utlevering av utstyr nede på parkeringen (se etter et stor hvitt telt) nede ved Gondolens bunnstasjon. Vi anbefaler å hente ut forhåndsbooket utstyr på søndag ettermiddag og kveld (åpent til kl 22). HUSK dette gjelder også om du har booket utstyret fra mandag. For utleie i høysesong stenger online booking 7 dager før. Dette for å sikre at alle forhåndsbookede pakker leveres som avtalt.

Dersom du ikke har bestilt skiutstyr kan du møte opp personlig i en av skiutleiene våre (Skitorget, Favn, Gaia) og leie utstyr over disk. Vi har godt med utstyr tilgjengelig og vi vil alltid kunne hjelpe til. For drop-in skjer dette på Hafjell Skutleie, ved Hafjellheis 1. På Favn (Gondoltoppen) i skiutleien vis a vis barnebakken, eller på Gaia ved siden av restaurant og vis a vis Sporten.

Dersom dere har booket skiskole, er det anbefalt å hente skiutstyr dagen før.

Se dato/ åpningstider

Om