Show full image

Heiskort (TO) - Hafjell

på Hafjell Ski Resort
Kjøp heiskort til Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg. Gjennom din reisearrangør eller reisebyrå (turoperatør) har du nå fått muligheten til å kjøpe heiskort til rabatterte priser, senest 3 uker før ankomst.

I neste steg velger du om du vil fylle på et Axess-kort om du har det fra før, eller om du skal kjøpe nytt Axess-kort. Du får også velge hvor mange dager og type kort du vil ha. Det er obligatorisk å bruke Axess-kort, med unntak av enkelttur med gondolen. Det gis ikke retur på Axess-kort.

Fremme i Hafjell, hent ut ditt heiskort – døgnet rundt:
Heiskortene kan hentes ut i billettautomatene som er tilgjengelige døgnet rundt på Skitorget, Mosetertoppen og Gaiastova i Hafjell. Husk å ha din bekreftelse med QR-kode klar til billettautomaten.

Bestiller du et 6-8 dagerskort kan du velge om du ønsker å ha tilgang til Hafjell og Kvitfjell, eller Lillehammer Ski Resorts (Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Sjusjøen). Ønsker du tilgang til Lillehammer Ski Resorts må du ha et kort med Lillehammer Ski Resorts-logo fra før. Om du ikke har dette kortet, er det enklest å besøke vår resepsjon på Skitorget, slik at de kan hjelpe deg med riktig kort.

Velkommen ut i bakken!

price from 768
NOK /Ungdom / Senior

Contact information

  • www.hafjell.no

Occasions (<% occasionResult.length %>)

Kart