høst i hafjell

Aktiv høst i Hafjell

Overnatting og aktiviteter omgitt av flotte høstfarger

Høsten er finest på fjellet i den klare og fine lufta, omringet av flotte høstfarger. I Hafjell har du muligheter for både fjellturer og andre aktiviteter for hele familien i nærheten!

Med hytte i Hafjell er du i umiddelbar nærhet til en av Europas beste Downhill sykkelparker! Det er åpent lørdag og søndag frem til høstferien og fredag, lørdag, søndag i høstferien (uke 40). Downhill sykling passer for alle som kan å sykle og er en stadig mer populær og voksende aktivitet. Kjøper du sesongkort med tidligrabatt for vinteren kan du bruke det i Bike Parken i høstferien!

Se film av Downhill sykling i Hafjell og alle aktivitetene som finnes i nærområdet. 

 

Overnatting i høstferien

Høsten på fjellet er en fantastisk tid. Ta med familien og bo i en av HafjellKvitfjell Bookings hytter som ligger midt i hjertet av alle aktivitetene. Her kan det velges mellom alt fra fart og spenning til turer og avslapping. Med nærhet til familieattraksjoner som Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer, Jorekstad badeland, gågata i Lillehammer og mye mer.

Aktiviteter

I år har vi tatt høstprogrammet til et nytt nivå! Begge helgene (uke 39 og 40) er proppfullt av arrangementer i Hafjell. Hafjell Sportsfestival gir deg det beste av kule aktiviteter og Oktoberfest. Det anbefales å sjekke ut programmet nedenfor om du er glad i blant annet sykling, løping og golf. Avslutningshelgen i Hafjell Bike Park er en suksess både for deltagere og publikummere. Her blir det kule konkurranser som man både kan delta i og se på, det blir premier og bra liv på sesongens siste afterbike! 

Utenom det har du gode muligheter for en aktiv høstferie i Hafjell, med blant annet downhill sykling eller stisykling, gå flotte turer i høstterreng, besøk familieparkene i nærområdet eller ta en tur til Lillehammer og gågata. 

Program for høsten i Hafjell

Hva

Dato

Tid

Kommentar

 

Hafjell sportsfestival

29. September

12:00- 23:59

 Trykk her for mer info

      Hafjell Opp, sykkelritt, Downhill sykling, Golfturnering og Oktoberfest 

 

Avslutningshelg Hafjell Bike Park

05.-07 Oktober

10:00-03:00

Trykk her for mer info

  05. Oktober 10:00-20:00 Heisene går, Spy Pumptrack Challenge, salg i Bike Shopen

 

06. Oktober

10:00-03:00

Heisene går, kjente konkurranser som Fox Whip Off, salg i Bike Shopen og afterbike

 

07. Oktober

10:00-17:00

Heisene går og det er salg i Bike Shopen