Nermo hotell

Hoteller og pensjonat

I området rundt Hafjell finnes det mange hotell og pensjonat. Velg selv hva du foretrekker, enten du vil bo rett ved alpinsenteret eller mer oppe på fjellet.

Scandic Hafjell

Scandic hotell Øyer

Hotellet er med sin beliggenhet, sjarm og yrende liv et bra utgangspunkt når du skal besøke Hafjell!

Velkommen til Scandic Hafjells nye restaurant, mat-studio, nyoppusset lobby og hotellrom, fellesarealer, resepsjon og ny stor barsalong som passer til hyggelige sammenkomster. Her kan du lade batteriene eller finne fart og spenning med skikjøring i Hafjell.

Kun 900 meter fra Hafjell Alpinsenter finner du Scandic Hafjell.

  Besøk Scandic Hafjells hjemmesider  

Hafjell Hotell

Hafjell hotell

Hafjell Hotell, også kjent som Øyer gjestegård, er et hjemmekoselig hotell med kafé/restaurant midt i Hafjell sentrum.

Hafjell Hotell er lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter, koselig peisestue, bibliotek, restaurant med intime stuer og oppdaterte møterom for konferanser og seminarer.

  Besøk Hafjell Hotell's hjemmesider  

Hunderfossen Hotell & Resort

Hunderfossen hotell

På andre siden av elva ligger Hunderfossen Hotell & Resort, kun 3 km fra Hafjell Alpinsenter.

Hunderfossen Hotel & Resort ligger idyllisk til rett ved siden av Hunderfossen Familiepark. De tilbyr også 29 hytter/ leiligheter med 2-8 sengeplasser.

Skibuss går fra hotellet om vinteren.

  Besøk Hunderfossen Hotell's hjemmesider  

Aasletten Pensjonat & Stuer

Aasletten

Aasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra gondolen i Hafjell.

Alle våre Aaslettens hytter er utstyrt for selvhushold. Pensjonatet leies ut til grupper og gir svært god ramme for sosialt samvær. En kan også leie hytter og leiligheter. Barnevennlig og nært sentrum.

  Besøk Aasletten Pensjonat & Hytter's hjemmesider  

Nermo Hotell og leiligheter

Nermo hotell

Medlem i De Historiske Hotell & Spisesteder och egen ski in/ut till Hafjell

Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I snart 150 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon driver og sammen med kona, Susan, fører han arven videre. Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier har satt pris på Nermos gjestfrihet, hjemmelagde mat og gode senger.

Med 31 unike rom, 53 utleieleiligheter og egen ski inn & ut til Hafjell, er Nermo et godt sted å være.

  Besøk Nermo Hotell's hjemmesider  

Ilsetra

Ilsetra

Ilsetra- Perfekt for familier, par venner og konferansegjester. 

På Ilsetra bor du litt annerledes. Istedenfor vanlige hotellrom, får du din egen leilighet i et av byggene som former tunet på fjellet. De leies ut på samme måte som hotellrom med måltider inkludert, men du får godt med plass. Leilighetene har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget. 

Helse og velvære med utendørs basseng

På Ilsetra kan du nyte et utendørs-basseng som er åpent året rundt (for åpningstider- kontakt hotellet). Bassenget holder 28 grader og befinner seg rett utenfor hotellet. I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue. Er du også klar for en trimøkt, kan du - i tillegg til kilometervis med langrenn, sykkel og alpin løyper i nærheten- benytte deg av deres trimrom. 

  Besøk Ilsetras hjemmesider  

Pellestova

Pellestova

På toppen av Hafjell, i høyfjellet ligger Pellestova Hotell Hafjell.

Pellestova er i dag et av de flotteste hotellene i den norske fjellheimen, øverst på Hafjelltoppen , 970 moh. Med unik beliggenhet finner dere mange turmuligheter rett utenfor døren. Langrennsløypenettet på 300 km starter rett utenfor døren. Enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga - eller rett og slett ønsker å samle venner, familie eller ansatte i høyfjellsomgivelser og komme til dekket bord, så er Pellestova et godt utgangspunkt

Vi har 39 hotellrom hvorav 12 fjellsuiter med egen badstu. Pellestova har gjort seg bemerketsom et sted der man nyter god mat og godt drikke i restaurant, kafeteria og bar.

Konferanserom i ulike størrelser for opptil 100 personer. 2,5 time fra Oslo, 20 min fra Lillehammer

  Besøk Pellestovas hjemmesider  
 

Hornsjø høyfjellshotell

Hornsjø høyfjellshotell

Nyt ditt opphold på Hornsjø høyfjellshotell, omgitt av flott natur i et vennelig, avslappende og fredfylt område.

Hotellet ligger på Øyerfjellet i Gudbransdalen, 883 m.o.h. Hornsjø høyfjellshotell tilbyr gratis WiFi-tilgang og alle rom har private bad med dusj. Hafjell alpinsenter ligger ca. 18 km fra hotellet. Gjester på Hornsjø høyfjellshotell kan nyte smakelige måltider i vår romslige restaurant samtidig som de setter pris på den vakre utsikten til Hornsjøen. Kaffe, vaffler og annen snacks er tilgjengelig i Caféen. Fra hotellet har man tilgang til over 300 km med skiløyper. På hotellet kan du og dra nytte av vårt svømmebasseng og vår sauna. Lillehammer er kun en 40 minutters biltur fra hotellet.

  Les mer på Hornsjø høyfjellshotells nettsider  

Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell

GudbrandsGard hotell

Gudbrandsgard Hotell ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg (40 min fra Hafjell) med ski inn/ ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg.

Hotellet har 79 store dobbeltrom og suiter, stor konferanseavdeling med flere luftige og velutstyrte konferanserom fra 2-250 personer, en flott kongressal som også kan brukes til banketter, hyggelig restaurant og et utsøkt kjøkken. Vinkjeller, kafé, skibar, lobbybar, stor terrasse, peisestue og velværeavdeling med treningsrom og svømmebasseng finner du også.

Til GudbrandsGard kommer du enkelt med bil, buss eller tog. Hotellet hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt spesielle arrangement, enten det er konferanse, event, skigruppe, bryllup, jubileum eller selskap.

  Besøk GudbrandsGard Hotell