Article

KIDS Gaia

Hafjells tredje familieområde, KIDS Gaia, er gratis for alle hele sesongen. KIDS Gaia er det perfekte stedet å tilbringe sammen med familien og prøve ski for aller første gang.

12. november åpnet Hafjell sitt tredje og splitter nye familieområde ved Gaiastova, KIDS Gaia. Før var Gaiaheisen kun et skitrekk for å få gjestene opp til Gaiastova og lettere tilbake til hyttene. I år har vi hugget skog og utvidet bakken, lagd til slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis.

Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Gratis familieområde
Hele familieområdet på KIDS Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen! Man trenger ikke keycard for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjenom heisporten. KIDS Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.

Ønsker man større utfordringer, kan heiskort kjøpes i billettluka på Gaiastova slik at du kan skli rett inn i hovedanlegget i Hafjell. KIDS Gaia er det perfekte sted for å starte med skilek!

Bildet er fjernet.