Article

KIDS Hafjell: Møt Isa

Hei, jeg heter Isa!

Hafjell sin nye maskot Isa gleder seg til å møte alle skiglade barn i hele vinter. Hun er en leken liten skapning som suser nedover bakkene. Du møter Isa som oftest i de tre familieområdene KIDS Knerten, KIDS Mosetertoppen og KIDS Gaia.

Isa, Hafjells maskot

Den gang menneskene kom til Hafjell og bestemte seg for å lage skianlegg, visste de ikke at det allerede bodde en liten fjellvette med navn Isa blant de høye grantrærne i skogen. Og kanskje hvis menneskene hadde visst bedre, ville de vurdert å legge skianlegget et annet sted, for Isa kan være en ordentlig plageånd noen ganger. Rett som det er kan man høre folk i Hafjell si: "Det er nok Isa som har vært på ferde igjen..."Og det stemmer nok i ganske mange tilfeller, for Isa er og blir en rampete liten skapning som syns det er veldig festlig å pønske ut nye måter å lure menneskene på. Hvis en skiheis stopper, restauranten er tom for noe, eller man plutselig snubler i en kvist i løypa, kan man være ganske sikker på at Isa har en finger med i spillet.

Hun er lynrask, og rett som det er kan hun plutselig komme susende. Hun elsker oppmerksomhet, shower og danser mens hun ler sin skingrende latter. Og hvis man ikke passer på, kan hun fort nappe til seg en lue eller to. Men det som er med Isa, er at hun alltid gir lua tilbake igjen, for innerst inne vet hun at hun er veldig rampete og hun får ofte dårlig samvittighet for akkurat det. Og møter du Isa en dag hun har ekstra dårlig samvittighet for en ekstra rampete rampestrek, kan det til og med hende at man får en liten diamant av henne. Og like snart som hun er kommet, suser hun av gårde igjen. For Isa har mange jern i ilden. Hun må nemlig finne alle snødiamantene som ligger gjemt rundt omkring i Hafjell før noen andre gjør det!

For det ingen vet er at for veldig lenge siden, da Isa fortsatt bodde langt inn i fjellet, var også alle diamantene der, og dekorerte hulegangene Isa bodde i. Men så plutselig begynte fjellene å riste og all snøen kom og snudde alle ting opp ned, og diamantene ble spredd for alle vinder. Og nå prøver Isa febrilsk å finne alle diamantene igjen, og ta dem med tilbake inn i fjellet hvor de hører hjemme. Isa elsker nemlig snødiamanter. Det er det fineste og blankeste hun vet, og slik hun ser det, er alle diamantene egentlig hennes. Men av og til kan hun bli litt redd for at noen skal finne hiet hennes hvor hun har gjemt de diamantene hun allerede har funnet, og da kan hun fort finne på å grave dem ned på hemmelige steder som bare hun vet om.

Problemet er bare at hun ofte glemmer hvor hun gravde dem ned, og frustrert suser hun rundt omkring i Hafjell, på jakt etter de kostelige snødiamantene sine. Og hvis du er riktig lur og heldig, kan du kanskje finne noen av diamantene før Isa gjør det...

Vår nye maskot, Isa, kan du møte i Hafjell i hele vinter. Hun liker seg spesielt godt i familieområdene våre, KIDS Gaia, KIDS Knerten og KIDS Mosetertoppen. Se også vårt ukesprogram for når Isa er i bakken.