skikjøring i Hafjell

Ledig stilling!

Tags
ledige stillinger

Alpinco AS er et morselskap som eier Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinanlegg, HafjellKvitfjell Booking, GudbrandsGard hotell, samt 4 eiendomsselskaper i tilknytning til alpinanleggene. Konsernet er en betydelig aktør i alpinbransjen og omsetter årlig heiskort for ca. 140 millioner. Selskapet har sin virksomhet i Gudbrandsdalen og har hatt en stor vekst de siste årene. Selskapet har solid økonomi og er i ferd med å gjøre store, spennende investeringer for fremtiden.

Denne siden oppdateres fortløpende med spennende stillinger i Alpinco, Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinanlegg, HafjellKvitfjell Booking og GudbrandsGard hotell. 


  • Leder for Hafjell Sommer AS

Alpinco AS er et morselskap som eier Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinanlegg, HafjellKvitfjell Booking, GudbrandsGard hotell, samt 4 eiendomsselskaper i tilknytning til alpinanleggene. Konsernet er en betydelig aktør i alpinbransjen. Selskapet har sin virksomhet i Gudbrandsdalen og har hatt en stor vekst de siste årene. Selskapet har solid økonomi og er i ferd med å gjøre store, spennende investeringer for fremtiden. Alpinco vil videreutvikle Hafjell som en helårsdestinasjon, og søker derfor etter en nyskapende, engasjert og uredd leder for Hafjell Sommer AS. Hafjell Sommer AS vil fra sommeren 2019 drifte Hafjell Bikepark som er en del av sommertilbudet i destinasjonen. Som leder i Hafjell sommer vil du ha ansvar for driften av Hafjell Sommer AS, videreutvikle sommerproduktet og skape en større synlighet sammen med andre sommeraktører i regionen. Er du typen til å gripe muligheten, skape noe helt nytt og løfte destinasjonen til nye høyder? 

Vi søker etter leder for hafjell sommer as i 100% stilling. Stillingen rapporterer til daglig leder Alpinco.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:
Lede Hafjell sommer AS.
Bygge relasjoner og skape samarbeid om videreutvikling av sommerproduktet i destinasjonen.
Videreutvikle sommerproduktet med nye attraksjoner.
Lede prosessen med å utvikle konsernets sommerstrategi.

Personlige egenskaper:
Vi søker en person som er selvgående og robust, som er god til å bygge relasjoner og kunne skape engasjement og samarbeid i destinasjonen.
Du har gode lederegenskaper.
Det er ønskelig med erfaring fra destinasjonsarbeid.
Du har god økonomisk forståelse.
Du ser muligheter.
Du er god på gjennomføring.

Søknad med CV sendes til: [email protected]
Søknadsfrist: 1. mars
For mer informasjon ta kontakt med:
Daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud, [email protected]
Plassjef i Hafjell, Tommy Viken, [email protected], tlf 90174311.