sesongstart Hafjell

Når kuldegradene svikter..

Endelig er november her og skisesongen nærmer seg med stormskritt, forberedelsene i anlegget er gjort og nå venter snøkanonene på minusgrader før de kan lage full vinter i Hafjell.

Dessverre har ikke været spilt på lag med oss hittil, for selvom vi fikk en fin start i månedsskiftet oktober/november har dagene frem til nå gitt oss varmegrader og regn. Derfor har vi dessverre ikke mulighet til å starte sesongen 17. november. Vi følger med på værprognosene hver dag og sånn det ser ut nå kan slutten av neste uke by på minusgrader igjen. Vi håper derfor å kunne starte sesongen 24.november i steden, men er da avhengig av at været snur om snart. Vi tar nye avgjørelser og oppdaterer fortløpende den kommende uken. 

Hafjell Alpinsenter har et fantastisk snøanlegg som dekker ca 90% av anlegget, men for at snøanlegget kan gjøre jobben sin og gi oss et flott skiprodukt er vi avhengig av at det er jevne minusgrader over en periode. Vi krysser fingrene for at minusgradene vender tilbake og at 24. november blir dagen vi kan svinge oss ned bakkene i Hafjell igjen. 

Planlagt åpningshelg byr på: 

Heisene går 09:30-15:30.  

Vi planlegger å åpne følgende heiser og løyper: 
o Gaiaheisen (I)
o Hafjellheis 3 (H)
o Gondolen (L)
o Hafjell 360 (O) - NY HEIS!!

o Gaialøypa (8)
o Kids Gaia (9)
o Nyseterløypa (1)
o Fjelløypa (2)