Nyhet sommer

Nyheter sommer 2020

Tags
sommer
Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling med 18 løyper av ulik vanskelighetsgrad, og skal nå gjøre store investeringer for å løfte produktet til et nytt nivå. På Mosetertoppen (gondoltoppen) skal det skje store forandringer i forkant av sommersesongen 2020 som første del av en større plan for utvikling av sommertilbudet i Hafjell. 
 

Pumptrack

Rett ved avstigningen på gondolen skal det bygges en 1200m2 asfaltert pumptrack, en morsom sykkelbane som passer for alle nivå, med mange forskjellige linjer og moro for alle. Her kan du sykle runde på runde og trene sykkelteknikk og konkurrere med dine venner.

 

Barneløype

I tilknytning til pumptracken skal det bygges en rundløype som er tilrettelagt for de minste syklistene. Her vil det bli tre-elementer som broer, vippebrett, balansebrett og morsomme kuler tilrettelagt til de minste. 

 

Parkområde

I tillegg til sykkelbanene på Mosetertoppen vil vi fokusere på å oppgradere park-områdene rundt, slik at det blir et hyggelig sted å tilbringe en nydelig sommerdag. 

 

Stisykling

Vi vil fortsette å jobbe med å tilrettelegge for stisykling i områdene rundt Hafjell og Øyerfjellet, med fokus på tilgjengelighet og kart-tjenester.

 

Økte åpningstider

Åpningstidene for Hafjell Bike Park sommeren 2020 er klare! I forbindelse med en økt satsing på sommersesongen i Hafjell, vil vi øke antall åpningsdager fra 43 dager i 2019, til 63 dager i 2020. Det blir dermed mange flere muligheter til å nyte spennende sykkelopplevelser i Hafjell. For første gang siden 2014 har vi nå åpent hver eneste dag i 5 uker, og gleder oss til en fantastisk sommer! Klikk HER for mer informasjon om åpningstider og priser for 2020.

åpningstider 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye utleiesykler

For 2020-sesongen har vi bestilt mange nye, fantastiske sykler fra Scott. Vi får inn blant annet:

Scott Gambler 920, en førsteklasses utforsykkel med 29" hjul.

Scott Strike E-Ride, fulldempede el-sykler for de ekstra lange turene på fjellet

Scott Aspect E-Ride, førsteklasses terreng-elsykler

Scott E-roxter 24 og 26, nå blir det endelig mulig å ta med barna på el-sykling!

Klikk her for å se vårt utvalg og book din sykkel allerede i dag

 

Tidligrabatt på sesongkort

Vi feirer de nye planene med en vanvittig tidligrabatt på sesongkort, kjøp før 1. januar og betal KUN 2599,- for ditt sesongkort! Bestill her

 

Vi sees sommeren 2020!