Downhill

Pakker Hafjell Bike Park

Pakker med overnatting og heiskort i Hafjell Bike Park, velg selv hvilken pakke som passer best for deg. 

Downhill pakke inkl.sykkel & heiskort

Ta med vennegjengen eller den du er glad i på en actionfylt helg med downhillsykling på Hafjell! Med denne pakker får dere en komplett helg med ALT inkludert. Overnatting i leilighet rett ved gondolen, todagers sykkelleie, todagers heiskort, introkurs på lørdag, lunsj begge dager og utvask av leiligheten. Alt dere trenger å tenke på er hvordan dere kommer dere til og fra Hafjell, hva dere skal spise til middag og resten fikser vi! 

Pris 2593,- per person

Bestill her

downhill i hafjell

Downhill pakke inkl. heiskort - egen sykkel

Komplett sykkelhelg på Hafjell for dere som har egen sykkel! Få to overnattinger i leilighet rett ved gondolen, heiskort i to dager, lunsj begge dagene på Skavlen eller Kos og utvask av leiligheten. Alt dere trenger å gjøre er å kjøre hit og finne ut hva dere skal ha til middag, alt annet er under kontroll! 

Pris 1349,- per person om dere er 4 pers, 1947,- per pers om dere er 2 personer. 

Bestill her

downhill i hafjell

Stisykling pakke inkl. sykkel & heiskort

Prøv stisykling i fantastiske omgivelser i Hafjell og Øyerfjellet med vårt fantastiske pakketilbud! Ta med vennegjengen eller familien, bo i en flott hytte på Moseteråsen og få våre Scott Genius fulldempede stisykler levert på hytta når dere kommer. Pakken inkluderer lunsj på Skavlen eller Kos, gondolbilletter og kart med turforslag over området. 

Pris 2150,- per pers ved 4 personer

Bestill her

stisykling i Hafjell