Sesongstart i Hafjell 16.-17. november

Kuldegradene er her, snøkanonene går for fullt og snøen har begynt å dale for å gjøre bakken hvit igjen - det nærmer seg sesongstart i Hafjell! 

Planlagt sesongstart i Hafjell er satt til 16.-17. november. Vi planlegger å åpne Gondolen, Hafjell 360, Stolheis 3 og KIDS Gaia, heisene rulles i gang klokken 09:30 og går frem til 15:30

Se resten av sesongens åpningstider her


Er du klar for sesongens første svinger? 

Finpuss formen

Starten på en ny vintersesong er det perfekte tidspunktet for å lære seg eller finpusse på teknikken. Benytt muligheten nå til å ta privattime med en av våre erfarne instruktører, med skreddersydd opplegg for deg slik at du får mest mulig ut av din tid i bakken. 

Få 25% på privattime 

frem til 15. desember får du 25% på privattimer hos skiskolen
2*60 minutter (lørdag og søndag) til 1200,-

Om dere er flere som ønsker privattime er det 165,-
per ekstra person (max 3 personer).

Trykk her for å bestille eller for mer informasjon. 

 

Gjør deg klar

Gi ski- og snowboardet ekstra kjærlighet med en ordentlig overhaling i starten av sesongen, da varer skigleden enda lenger!
Frem til 15. desember får du: 

Gullslip til ski 350,- (spar 190,-)
Gullslip til snowboard 450,- (spar 200,-)

Lever utstyret ditt hos skiutleien på Skitorget eller Gaiastova, mens det finpusses får du låne gratis ski/snowboard. Lever utstyret på morgenen og det er klart til henting på slutten av dagen. Leverer du på slutten av dagen er det klart til neste skidag. Skiutleien tilbyr også gratis tilstandssjekk + tilpasning av sko og bindinger i denne perioden (montering inngår ikke).  

Trykk her for å bestill eller for mer informasjon.