Hafjell Skiskole

Planlagt sesongstart 2019

Planlagt sesongstart for sesongen 2019 er satt til 16.-17. november, så sett av datoen!

Vintersesongen i Hafjell er over etter en fantastisk sesong og ikke minst en knallfin avslutning med både påskeferie og "Takk skarru Hafjell" i en smell. Til tross for en veldig sen påskeferie, har været virkelig innfridd og sola har strålt omtrent hver eneste dag. Snøen har holdt seg godt og det har vært helt nødvendig å produsere 20 % ekstra med snø for å holde helt til påske. Nå begynner det flekkvis å bli lite med snø, og med det kan Hafjell stenge med god samvittighet.

Sesongstart 2019
Når en sesong er over, er vi allerede godt i gang med den neste. Ny planlagt sesongstart faller dermed på 16.-17. november, og vi krysser fingrene for at både kuldegrader og snøen daler fort ned når det nærmer seg november. Følg med for åpningstilbud, program og annen info om sesongstart.

Sommer og Hafjell Bike Park
Nå som vinteren har gått i dvale er det også tid for å se mot varmere tider og Hafjell i sommerdrakt. Hafjell Bike Park åpner 15. juni og kliner til med en fartsfylt og morsom åpningshelg med masse konkurranser. Se Hafjell Bike Parks åpningstider her.