hafjell

Restaurant og afterski

Hafjell Alpinsenter kan by på mange ulike serveringssteder. Enten du ønsker å nyte et måltid med flott utsikt ved gondolavstigningen, middag eller afterski i dalstasjonen eller god mat på toppen av Hafjell. Her finnes smakfulle menyer hos restaurantene, fristende bakverk eller stemningsfulle kvelder på afterski. La deg friste av serveringstedene i Hafjell.  


 

Skavlen restaurant

Skavlen ligger ydyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer en seg til Skavlen som byr på god lunsjmeny, kaffe og kaker, afterski og kveldsåpen á la carte i helgene, mens en nyter den fantastiske utsikten over Lågen, Gudbrandsdalen og fjelltoppene rundt. 

Åpent hver dag fra kl. 10:00-17:00 

Følg Skavlen restaurant på Facebook for oppdateringer.

Skavlen restaurant i Hafjell


 

Trattoria Innerski

Den genuine italienske restauranten er plassert i Dalområdet rett ved siden av familieområdet Knerten, med ski inn/ski ut. På dette sjarmerende stedet får du oppleve rustikk italiensk matlaging og ekte Pizza Napoletana. Her finner du lunsjretter med blant annet hjemmelaget brød og italienske middagsretter med gode vinanbefalinger til på kvelden. På søndager får man ekte italiensk 4 retters middag. 

Åpningstider
tirsdag – lørdag  12:00-16:00  18:00-23:00
søndag  12:00-18:00
under vinterferie og påsken åpent hver dag

Besøk Trattoria Innerski sin facebookside for mer informasjon

Trattoria innerski


 

Ryk&Reis og KOS restaurant

Restauranthuset KOS og afterskien Ryk & Reis ligger i dalstasjonen med ski inn og ski ut og lett tilgjengelig ved Skitorget og billettutsalget i Hafjell. Lunsj, middag, kaker og kaffe og afterski samt kveldsåpent med nattklubb på fredager og lørdager.

Åpent hver dag fra kl. 10.00 - heisene stenger.
Kveldsåpen à la carte fre- lør, kl 19:00-21:30
Afterski lør, kl 15:00-19:30
Nattklubb fre-lør, kl 23:00-03:00

Besøk Kos og Ryk&Reis sine hjemmesider

KOS restaurant i Hafjell


 

Olympiatunet

Olympiatunet ligger strategisk til på Midtstasjonen, rett ved påstigningen til Stolheis 2. Her serveres det varme og kalde retter som fastfood, supper, baguetter og wraps. En kan også nyte vafler, kaffe og kaker.

 Vaffelbua holder åpent på godværsdager, helger, ferier og høytider.  

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - 16.00.

OLYMPIATUNET HAR KVELDSÅPENT!

Olympiatunet på Midtstasjonen har åpent til klokken 19:00 under kveldskjøringen.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag kan man stå på ski hele dagen eller dra rett fra skole og jobb til bakken uten å tenke på middag, den kan man ta på Olympiatunet.

Velkommen!

Olympiatunet


 

Lodgen

Lodgen er en restaurant med bar og voksen afterski, beliggende i bakken 200 meter ovenfor bunnstasjonen, så her kan du bruke skiene som fremkomstmiddel. Det serveres skilunsj for alle hver dag, og i helgene er det afterski og kveldsåpent.

Lunsj tors-søn, kl 11:00-16:00
Afterski lør, kl15:00-18:30

Besøk Lodgen's hjemmesider

Lodgen i Hafjell


 

Gaiastova

På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova har også Hafjells mest kjente utested med plass til 400 personer.

Lunsj man-tors, kl 11:00-17:00
Lunsj, tapas fre, kl 11:00-22:00
Lunsj, tapas, afterski lør, lø 11:00-02:00
Lunsj søn, kl 11:00-16:00

Besøk Gaiastova's hjemmesider

Gaiastova restaurant i Hafjell


 

Woody's

De viser alltid sport på sine TV-skjermer og er verdt et besøk etter en lang dag i bakken, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller festfylte kvelder.

Åpningstider

tors-søn, kl 12:00-16:30
Sportsbar søn-tors, kll 16:30-23:00
Sportsbar fre-lør, kl 16:30-24:00

woodys i hafjell


 

Grillhytter

I tillegg til de mange restaurantene er det tilrettelagt for deg som har med egen matpakke. Det er satt opp koselige grillhytter ved fjellheisen og i barneområdene KIDS Gaia, KIDS Mosetertoppen og i KIDS Knerten.

Flott alternativ for familie og venner som ønsker å ha med egen mat. 

Velkommen ut!

grillbu i Hafjell


 

SERVERING UTENFOR BAKKEN:

ILSETRA

Ilsetra ligger på toppen av Hafjell og her kan du besøke deres to restauranter Rødstua og Finstua. Her får du servert hjemmelagde og velsmakende måltider, der menyer i all hovedsak er basert på tradisjonelle, norske retter- men med en dose av internasjonal inspirasjon.

Besøk Ilsetra's hjemmesider for mer informasjon

PELLESTOVA

Pellestova serverer god mat med kortreiste råvarer på toppen av Hafjell. Maten tilberedes av deres dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, "krydret" med internasjonale trender og variasjoner. På dagtid fungerer deres flotte restaurant som en kafè og passer fint for en pustepause enten om du har vært i bakken i eller på langrenn

Besøk Pellestova's hjemmesider for mer informasjon

 

HAFJELL HOTELL

Her tilbys det god mat i koselige omgivelser. Hafjell Hotell har et internasjonalt kokketeam med mye erfaring, der all maten lages fra bunnen av og fokus på kortreiste råvarer.

Besøk Hafjell Hotell's hjemmesider for mer informasjon

 

SCANDIC HAFJELL

Scandic Hafjell Hotel's Restaurant Smak og The Bar har noe å tilby for enhver hvor fokuset ligger på lokalmat fra gårder i Øyerfjellet. Restaurant Smak serverer frokost, lunsj og middag til de som vil ta turen innom. Hotellbaren er et fint møtested hvor en kan nyte en frisk cocktail.

Besøk Scandic Hafjell's hjemmesider for mer informasjon