hafjell

Restaurant og afterski

Hafjell Alpinsenter kan by på mange ulike serveringssteder. Enten du ønsker å nyte et måltid med flott utsikt ved gondolavstigningen, middag eller afterski i dalstasjonen eller god mat på toppen av Hafjell. Her finnes smakfulle menyer hos restaurantene, fristende bakverk eller stemningsfulle kvelder på afterski. La deg friste av serveringstedene i Hafjell.  

Skavlen restaurant

Skavlen ligger ydyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer en seg til Skavlen som byr på god lunsjmeny, kaffe og kaker, afterski og kveldsåpen á la carte i helgene, mens en nyter den fantastiske utsikten over Lågen, Gudbrandsdalen og fjelltoppene rundt. 

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - siste gondoltur
Kveldsåpen á la carte hver Lørdag fra kl. 18.00-23.00.

Følg Skavlen restaurant på Facebook for oppdateringer.

Skavlen restaurant i Hafjell

Ryk&Reis og KOS restaurant

Restauranthuset KOS og afterskien Ryk & Reis ligger i dalstasjonen med ski inn og ski ut og lett tilgjengelig ved Skitorget og billettutsalget i Hafjell. Lunsj, middag, kaker og kaffe og afterski samt kveldsåpent med nattklubb på fredager og lørdager.

Åpent hver dag fra kl. 10.00 - heisene stenger.
Kveldsåpent hver Fredag og Lørdag fra kl. 10.00 - 03.00.

Besøk Kos og Ryk&Reis sine hjemmesider

Ryk&Reis

Olympiatunet

Olympiatunet ligger strategisk til på Midtstasjonen, rett ved påstigningen til Stolheis 2. Her serveres det varme og kalde retter som fastfood, supper, baguetter og wraps. En kan også nyte vafler, kaffe og kaker.

 Vaffelbua holder åpent på godværsdager, helger, ferier og høytider.  

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - 16.00.

Olympiatunet

Sætra

Et nytt serveringskonsept på Mosetertoppen med "ski through". Her kan du kjøpe mat med ski på beina som er enkel å spise, men med gourmet smak.

Området hvor Sætra ligger har nå fått håndformede snøvegger med tilhørende sitteplasser, hvor en kan sitte lunt og nyte sola. Åpent kun når det er fint ute!

Åpent alle godværsdager fra 12.00-16.00

Rask mat, med ski på beina.

Sætra i Hafjell

Lodgen

Lodgen er en restaurant med bar og voksen afterski, beliggende i bakken 200 meter ovenfor bunnstasjonen, så her kan du bruke skiene som fremkomstmiddel. Det serveres skilunsj for alle hver dag, og i helgene er det afterski og kveldsåpent.

Åpent alle dager kl. 11.00 - 16.00.

Kveldsåpent fredag og lørdag til kl. 22.00.

Besøk Lodgen's hjemmesider

Lodgen i Hafjell

Gaiastova

På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova har også Hafjells mest kjente utested med plass til 400 personer.

Åpningstider fra 09.30- til heisene stenger

Fredag og lørdag mellom 11.00-02.00

Besøk Gaiastova's hjemmesider

Gaiastova

Woody's

Kjent for sine velsmakende burgere og morsomme after-ski. De viser alltid sport på sine TV-skjermer og er verdt et besøk etter en lang dag i bakken, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller festfylte kvelder.

Her kan familien benytte seg av "Children's lunch deal", få et gratis måltid til barnet for hver voksen som bestiller mat. Hver dag fra 12:30-14:30.

Åpningstider

Søn-Man - 11:00-17:00
Tirs-Ons - 11:00-20:00
Tors - 11:00-01:00
Fre-Lør - 11:00-02:00

Følg Woody's på Facebook

woodys i hafjell

Grillhytter

I tillegg til de mange restaurantene er det tilrettelagt for deg som har med egen matpakke. Det er satt opp koselige grillhytter ved fjellheisen og i barneområdene KIDS Gaia, KIDS Mosetertoppen og i KIDS Knerten.

Flott alternativ for familie og venner som ønsker å ha med egen mat. 

Velkommen ut!

grillbu i Hafjell

SERVERING UTENFOR BAKKEN:

ILSETRA

Ilsetra ligger på toppen av Hafjell og her kan du besøke deres to restauranter Rødstua og Finstua. Her får du servert hjemmelagde og velsmakende måltider, der menyer i all hovedsak er basert på tradisjonelle, norske retter- men med en dose av internasjonal inspirasjon.

Besøk Ilsetra's hjemmesider for mer informasjon

PELLESTOVA

Pellestova serverer god mat med kortreiste råvarer på toppen av Hafjell. Maten tilberedes av deres dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, "krydret" med internasjonale trender og variasjoner. På dagtid fungerer deres flotte restaurant som en kafè og passer fint for en pustepause enten om du har vært i bakken i eller på langrenn

Besøk Pellestova's hjemmesider for mer informasjon

 

HAFJELL HOTELL

Her tilbys det god mat i koselige omgivelser. Hafjell Hotell har et internasjonalt kokketeam med mye erfaring, der all maten lages fra bunnen av og fokus på kortreiste råvarer.

Besøk Hafjell Hotell's hjemmesider for mer informasjon

 

SCANDIC HAFJELL

Scandic Hafjell Hotel's Restaurant Smak og The Bar har noe å tilby for enhver hvor fokuset ligger på lokalmat fra gårder i Øyerfjellet. Restaurant Smak serverer frokost, lunsj og middag til de som vil ta turen innom. Hotellbaren er et fint møtested hvor en kan nyte en frisk cocktail.

Besøk Scandic Hafjell's hjemmesider for mer informasjon