Article

Scandinavian Downhill Cup-13.august

Søndag 13. august arrangeres Scandinavian Downhill Cup i Hafjell. Arrangementet er åpent for alle, enten det er for å delta eller se på. 

Nordens beste syklister møtes i Hafjell for å kjempe om den gjeve ledertrøya i den 3.delfinalen, for junior, senior og masterklassene. I tillegg vil det kåres vinnere blant barn, ungdommer og mosjonister. Lørdag 12.august vil det være trening og møte for syklistene. Løypa som skal brukes vil være tilrettelagt for syklister på hobbybasis, samtidig som den vil være utfordrende for de aller beste. Hafjell Bike Park er kjent som en av Europas beste sykkelparker blant eliten og en favoritt blant nybegynnere. Får du ikke tatt turen til Hafjell denne helgen kan du allikevel få med alt på Fatstone TV.

Trykk her for mer informasjon 

Trykk her for påmelding

Trives du best på beina er dette et arrangement som er verdt å få med seg fra sidelinja. Lite slår det å se syklistene suse nedover løypene med utfordringer som røtter, steiner og hopp. I tillegg til cupen er det mange aktiviteter i anlegget for hele familien. Ta gondolen opp til Mosetertoppen som byr på fantastisk utsikt, god lunsj på Skavlen, skattejakt og sykkelløype for barn. 

Velkommen ut!