Article

Servering & afterski

I Hafjell finnes det mange serveringssteder med smakfulle menyer, kveldsåpen á la carte-meny eller en kakebit til kaffen. Det er også flerre afterskitilbud rundt om i alpinanlegget. I tillegg til serveringsstedene som ligger i bakken, er det også mulig å spise på restauranter rundt om i sentrum og på de ulike hotellene utenfor bakken.

Servering og afterski i bakken:

Skavlen restaurant

Skavlen

Skavlen ligger ydyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Skavlen byr på lunsj, kaffe og kaker, afterski og kveldsåpen á la carte i helgene.

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - siste gondoltur
Kveldsåpen á la carte hver Lørdag og Søndag fra kl. 18.00-23.00.

Se Skavlens meny for 2016-2017 her.

Følg Skavlen restaurant på Facebook for oppdateringer.

Ryk & Reis

Ryk&Reis

Restauranthuset Ryk & Reis ligger i dalstasjonen lett tilgjengelig ved Skitorget og billettutsalget i Hafjell. Lunsj, kaker og kaffe og afterski samt kveldsåpent i forbindelse med nattklubb på fredager og lørdager.

Åpent hver dag fra kl. 09.00 - heisene stenger.
Kveldsåpent hver Fredag og Lørdag fra kl. 16.30 - 03.00.

Følg Ryk & Reis på Facebook for oppdateringer.


Olympiatunet

Olympiatunet

Olympiatunet ligger strategisk på Midtstasjonen, rett ved påstigningen til Stolheis 2. Enkel lunsjservering, vafler, kaffe og kaker. Varme og kalde drikker. Vaffelbua holder åpent på godværsdager i helger, ferier og høytider.

Åpent hver dag fra kl. 09.30 - 16.00.

Sætra

sætra

Et nytt serveringskonsept på Mosetertoppen med "ski through". Her kan du kjøpe mat med ski på beina som er enkel å spise, men med gourmet smak. Området hvor Sætra ligger har nå fått håndformede snøvegger med tilhørende sitteplasser, hvor en kan sitte lunt og nyte sola.

Åpent fra 12.00-16.00

Lodgen

lodgen

Lodgen mat og drikke er en restaurant med bar og voksen afterski, med ski inn/ ski ut 200 meter før bunnstasjonen i Hafjell.

Det serveres skilunsj for alle hver dag mellom klokken 11.00-16.00. På fredag og lørdag er det afterski mellom klokken 15.00-19.00 og pianobar mellom klokken 20.00-24.00.

Besøk Lodgen sin Facebookside for oppdateringer


Gaiastova

Gaiastova

På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova tilbyr Hafjells mest kjente utested med plass til 400 personer.

Åpningstider fra 09.30- til heisene stenger

Fredag og lørdag mellom 11.00-02.00

Besøk Gaiastova sine hjemmesider


Woody's

Kjent for sine velsmakende burgere og morsom after-ski. De viser alltid sport på sine TV-skjermer og er verdt et besøk etter en lang dag i bakken, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller festfylte kvelder.

Åpningstider hverdager fra 11.00-22.00

Torsdag-Lørdag fra klokken 11.00- 02.00

Besøk Woody's sine hjemmesider

Servering utenfor bakken:

Ilsetra

Ilsetra ligger på toppen av Hafjell og her kan du besøke deres to restauranter Rødstua og Finstua. Her får du servert hjemmelagde og velsmakende måltider, der menyer i all hovedsak er basert på tradisjonelle, norske retter- men med en dose av internasjonal inspirasjon.

Åpningstider hver dag fra klokken 11.00-15.00

Kveldsåpent Mandag-Lørdag fra klokken 19.00-21.00

Besøk Ilsetra's hjemmesider


Pellestova

Pellestova
 

Pellestova serverer god mat med kortreiste råvarer på toppen av Hafjell. Maten tilberedes av deres dyktige kokke, basert på lokale tradisjoner, "krydret" med internasjonale trender og variasjoner. På dagtid fungerer deres flotte restaurant som en kafè og passer fint for en pustepause enten om du har vært i bakken i eller på langrenn

Åpningstider kafè alle dager mellom 11.00-16.00

Åpningstider Restaurant Mandag-Fredag fra 18.00-20.00 og lørdag 18.00-21.30

Besøk Pellestova's hjemmesider

 

Fjøset

Fjøset

Fjøset er samlingsstedet for alle Øyerværinger. Hjemmekoselig atmosfære, mat laget fra bunnen av, og god stemning på kveldene. En upretensiøs restaurant og pub, med landsens sjarm og gjestfrihet.

Åpent fre-lør 17-03:00, mens søndag vil være bransjekveld i vinter.

Besøk Fjøset's facebooksider for oppdateringer


Hafjell Hotell

hafjell hotel apartments
 

Her tilbys det god mat i koselige omgivelser. Hafjell Hotell har et internasjonalt kokketeam med mye erfaring, der all maten lages fra bunnen av og fokus på kortreiste råvarer.

Besøk Hafjell Hotell's hjemmesider

 

MeetingPoint Hafjell

meetingpoint

Meetingpoint Hafjell Hotel Restaurant og Bar har noe å tilby for enhver hvor fokuset ligger på lokalmat fra gårder i Øyerfjellet. Restaurant Smak serverer frokost, lunsj og middag til de som vil ta turen innom. Hotell baren er et fint møtested hvor en kan nyte en nylagd cocktail.

Åpningstider Restaurant Smak Mandag-Torsdag 06-21.30, Fredag-Lørdag 06.00-22.00 og Søndag 06.00-21.00

Besøk Meetingpoint Hafjell sine hjemmesider