Sesongkort i Hafjell Bike Park

Sesongkort med tidligrabatt

Ivrig syklist? Kjøp sesongkort innen 2. juni og få tidligrabatt. 

Vi ser frem til en ny sykkelsesong i Hafjell Bike Park og kjører derfor på med tidligrabatt på sesongkort. Bestiller du innen 2. juni får du sesongkort til kun: 

Ungdom (7-15 år): 1899,- (ord.pris 2299,-)
Voksen (16 + år): 2499,- (ord.pris 2999,-)

Hafjell Bike Park snurrer i gang heisene lørdag, 15. juni, kl. 10:00-17:00. Vi krysser fingrene for en like solfylt sommer som i fjor, med mange fine sykkeldager.

Hafjell symboler

Program for sommeren 2019

Som vanlig er det mye kult på tapeten i Hafjell Bike Park i sommer. Ta en titt på hva som er planlagt. 

 • Åpningshelgen er 15.-16. juni 

  Sesongkortet kan benyttes allerede 15. juni når heisene ruller i gang for første gang for sommersesongen. På fredag blir det som vanlig åpning av Bike Shopen og SPY Pumptrack Challenge, heisene går lørdag og søndag, det blir også konkurranser og såklart afterbike.  

   Les mer  

 • NM og SM i Downhill 20.-21. juli

  Hafjell Bike Park blir i år arena for både norgesmesterskap og svenskt mesterskap denne helgen. VM løypa fra 2014 blir brukt når vi tar imot noen av skandinavias beste downhill syklister. 

   Les mer  

 • Hafjell Bikefest 1.-4. august

  Under Hafjell Bikefest holder vi åpent fra torsdag til søndag, 4 dager full av sykling og vi kjører i gang konkurranser, workshops, kurs og guidede turer. Denne langhelgen vil du ikke gå glipp av!

  Program kommer! 

 • Avslutningshelg 3.-6. oktober

  Høstferien er som vanlig veldig populær i Hafjell Bike Park og vi gleder oss til å avslutte sesongen på ordentlig vis nok en gang. Det blir 4 dager med sykling, konkurranser, avslutningsfest og du kan gjøre store kupp på både sykler og produkter vi selger ut. 

  Program kommer! 

Med sesongkort i Hafjell Bike Park har du tilgang til alt dette og sykling alle helger mellom 15.juni til 6.oktober Se åpningstider. 

 

Sykkelskole og Sykkelutleie