skiskole
skiskole

Gruppeundervisning

Hafjell Skiskole har gruppekurs i alpint og snowboard. Gruppekursene er skreddersydd for alle aldre og ferdighetsnivå. Barn fra 3 år, ungdom 10-15 år og voksne.

Prisliste gruppekurs

Dag Gruppekurs Pris
Mandag-fredag 5 dager á 90 minutter kr 1225,-
NB! Gruppekurs krever minimum tre påmeldte. Ved to påmeldte tilbyr vi en time per dag og ved en påmeldt tilbyr vi et rabattert alternativ.

 

Gruppekurs for barn

Hos oss i Hafjell skiskole vil vi gjøre alle barn til lysende stjerner som får en livslang relasjon til ski og snø, ut i fra alder og forutsetninger, gjennom lek og fellesskap. Trygghet er basisen - vi velger terreng og område med stor omsorg. I KIDS Knerten har vi vårt eget område og et hus som skal varme kalde føtter. Vi legger til rette med pedagogiske figurer og rullebånd.

Alle grupper i KIDS Skiskole møtes ved den respektive gruppens skilt ved skiskolens samlingsplass, rett nedenfor skiskolehuset.

Til de voksne
For oss som jobber i skiskolen er det viktig at vi før timen begynner får beskjed om barnet har noen spesielle behover. Det gjør det enklere for oss å gi barna den beste opplevelsen. Foreldrene bør også tenke på at barna kommer med energi og med mat i magen. Etter den første dagen med kurs, ser vi over gruppene for at alle barna skal få mest mulig ut av kurset og dermed plasseres i rett gruppe.

  Les mer om gruppeinndelingen for barn  
 


Gruppekurs ungdom, alpint

Her treffes ungdom mellom 10 – 15 år i nybegynner, øvet eller avansert gruppe alt ut fra tidligere erfaring. I en gruppe med andre på likt nivå mestrer vi utfordringer i ulike terreng og har det gøy sammen.

Alle ungdomsgrupper møtes i bunn av KIDS Knerten/nedenfor skiskolehuset.

  Les mer om gruppeinndelingen for ungdom alpint  

 


Gruppekurs voksen alpint

Gruppekurs er en trivelig mulighet å utvikle seg som skikjører. Vi har kurs til deg som er på ski første gang, deg som er mer øvet og til deg som kjører på et avansert nivå. Våre instruktører veileder deg til en fantastisk opplevelse på fjellet.

Alle voksengrupper møtes første dagen i KIDS Knerten/nedenfor skiskolehuset. Resten av uken etter avtale med gruppen.

  Les mer om gruppeinndelingen for voksen alpint  
 


Gruppekurs snowboard

Vi tilbyr snowboardgrupper for deg som vil prøve noe nytt og som vil utvikle din snowboardkjøring.

Alle snowboardgrupper møtes i KIDS Knerten/nedenfor skiskolehuset.

  Les mer om gruppeinndelingen i snowboard