skiskole

Privattimer

Vi tilbyr privattimer til alle aldrer, barn og voksen, alpint og snowboard. En privat instruktør setter fullt fokus på deg og dine mål og går ut fra din tidligere erfaring og ferdighetsnivå. Instruktøren hjelper deg med å komme videre i skikjøringen og du vil oppleve rask progresjon. I tillegg er instruktøren godt kjent på fjellet og kan velge terreng etter hva som passer best for deg. For barn kan en privattime være et godt alternativ for de som ikke ønsker gruppeundervisning. Vårt fokus er skiglede og lek. 

For å få mest mulig ut av din privattime anbefaler vi 90 minutt. Hvis du bestiller en privattime sammen med noen er det viktig å tenke på at dere er på noenlunde likt nivå. Møteplass avtales ved booking av privattime.

  Bestill privattime hos Hafjell Skiskole!  

prisliste privattimer
Park

Hafjell Skiskole kan hjelpe deg med å bli god på parkkjøring. Vi trener på å få flyt og følelse for rails og på hopp ut fra ditt eget nivå. Fordi sikkerhet er en veldig viktig faktor i parken, går vi igjennom alt du må tenke på og ta hensyn til i forhold til andre og deg selv.


Telemark

Hafjell skiskole hjelper deg med å bli god på telemark. Har du lyst til å prøve eller ta bli bedre på telemarkskjøring, hjelper vi deg videre. Vi garanterer nye opplevelser med denne historiske skiteknikken. Bestill en privattime med en av våre instruktører.


Langrenn

Hafjell skiskole hjelper deg med å bli god på langrenn. En privattime i langrenn, klassisk eller skøyting, trener vi på å finne balanse, rytme og kontroll. Vi utgår fra ditt nivå og hjelper deg videre i langrennsløypene.

Med riktig teknikk blir langrenn en fantastisk form for trening og rekreasjon.