Hopp
long jump

Høstferie program i Hafjell

Høstferien nærmer seg og vi er klare for tidenes avslutningshelg i Hafjell Bike Park.
Programmet for høstferien ser slik ut:

Fredag 01.10 – Søndag 10.10:

Hafjell Bike Park er åpen hver dag fra 10.00 – 16.00

Hafjell Sykkelutleie er åpen hver dag fra 09.30 til 16.30

Stort salg av årets varer hos Hafjell Sport

Spisesteder:

Hafjell Pizza Skitorget, åpent alle dager i uke 40, fra 12.00-20.00

Skavlen restaurant, åpent alle dager i uke 40, fra 10.00-16.00

Woodys Bar Hafjell, åpent fra torsdag i uke 40, 12.00-18.00

LODGEN, åpent hver dag i uke 40, 14.00-21.00. Se Facebook-siden for mer informasjon om program.


Disse konkurransene gjelder for hele uka, fredag 01.10 – Søndag 10.10:

Flaskepost

Fra fredag til lørdag vil det finnes 30 flasker rundt om i Hafjell. De vil være plassert på sykkelstier, fjellstier og populære områder i nærheten av bikeparken. Hvor mange klarer dere å finne før lørdagen? Perfekt aktivitet for en aktiv høstferie, her er det bare å planlegge så mange aktiviteter som mulig i kombinasjon med flaskepostjakten! På alle flasker vil du finne en QR kode som du kan scanne, og dette gir deg et poeng. Topp 3 flaskepostfinnere vil bli premiert under premieutdelingen lørdag 9/10 kl.17:00.

Plasseringen av flaskeposter er utmerket med sirkler på kartet. Jo større sirkelen er, desto flere flaskeposter finner du i området.

Video Challenge #hafjellvideochallenge

Lag en videoedit fra høstferien og bli med på sesongens siste Video Challenge!

Konkurransen er enkel:

Lag en edit fra din høstferie i Hafjell Bikepark. Del den på Instagram og bruk hashtag #hafjellvideochallenge

Videoen må være på minimum 30 sekunder og maks 3 minutter. Det kan være en vanlig video, reel eller IGTV. Her blir det lagt vekt på kreativitet, innsats og skills. Det blir premier til topp 3  og vinneren stikker av med et sesongkort for 2022! Vinnaren blir annonsert på våre kanaler

 • Konkurransen er åpen fra fredag 01.10 – søndag 10.10 kl.16.00.
Most runs battle, final week

Høstferien blir siste sjanse for å samle inn runder for en av sesongens gjeveste konkurranser. Hvem går av med seieren i flest runs i Hafjell Bikepark sesongen 2021? Dette pleier som regel å være et jevnt race helt til slutten, så her er det viktig å kjøre på hele uka. Topp 3 vil bli annonsert under premieutdelingen lørdag 9/10 kl.17:00.


Hva skjer, dag for dag:

Mandag 4 oktober

Ungdomscamp, introduksjon til downhill

Mandag 6/10 12:00 - 16:00

Er du mellom 10 til 15 år og lyst til å teste downhillsykling? Første dag i høstferien kjører vi en ungdsomscamp for deg som ønsker en introduksjon til downhillsykling og ønsker å være med på en kul sykkeldag. Dagen består enkelt og greit av sykling, og det vil være med to instruktører hele dagen. Her vil det være mulighet for å få mange gode tips og triks, og ikke minst møte nye sykkelvenner. Vi håper å få samlet en god gjeng med ungdommer og kickstarte høstferien i gang!

Downhill introduksjonsdag 10- 15 år, Arrangementer, Hafjell

Onsdag 6 oktober 

Junior Pumptrack race med ISA.

Onsdag 06/10 13:00

Vi gjentar suksessen fra i sommer. Bli med på pumptrack race for barn og ungdom. Møt opp på Gondoltoppen klokken 13.00 enten som syklist eller heiagjeng. For de minste barna vil det være mulighet til å låne sykkel, så her er det ingen grunn til å ikke bli med på dagens happening! Det går rykter om at vår maskot ISA også skal ta seg en runde på pumptracken denne dagen, og hun kommer med premier til alle som deltar. Her er det ingen påmelding, bare å møte opp på Mosetertoppen til gitt tidspunkt.

Fredag 8 oktober 

Whip off session

Fredag 08/10 16.00

Tradisjon tro, whip of session! Vi kickstarter avslutningshelgen og samles til en uhøytidelig session nede ved de to hoppene i bunn av Hafjell. Dette blir god stemning og bra show!

Pumptrack konkurranse ved Øyer Ungdomsskole

Fredag 8/10 19:00

Vi tar opp igjen den gode gamle «Friday night pumptrack challenge». Dette arrangement skjer nede ved Øyer ungdomsskole med kort avstand fra sykkeltorget. Konkurransen er for alle, med to ungdomsklasser og en voksenklasse. Sistnevnte vil konkurrere i et elimineringsrace.

For mer informasjon, se eget event her: Pumptrack challenge | Facebook 

Lørdag 9 oktober 

Hafjell Cup #5 - King & Queen of the mountain

Lørdag 09/10 09:00

Lørdag morgen er det duket for klassikeren King & Queen of the mountain! Fellesstart på toppen av stolheisen, første mann/kvinne ned vinner. Dette løpet inngår som siste del av Hafjell Cup 2021, og vinneren får navnet sitt på vandrepokalen til denne konkurransen. For mer informasjon, se eget event her: (1) 2021 Hafjell Cup #5 - King/Queen of the mountain | Facebook

Skavlen Longjump

Lørdag 9/10 13.00:

På lørdag, klokken 13:00, blir det lengdehoppkonkurranse ut fra terrassen på Skavlen restaurant. Dette er en konkurranse som passer for de aller fleste. Konkurransen går ut på å få fart og hoppe så langt du klarer gjennom hullet på rekkverket til Skavlens terrasse. Vi lover fine premier til vinnerne og det vil også være uttrekkspremier blant alle som deltar. Her er det ingen påmelding, bare å møte opp til gitt tidspunkt. For mer informasjon, se eget event her: (1) Skavlen Longjump | Facebook

Last Partytrain of the year

Lørdag 9/10 15.50

Ikke gå glipp av årets siste PARTYTRAIN! Vi gjentar fjorårets suksess med felles partytrain fra toppen av stolheis 2. Herifra blir det tog ned Moe Town, Park, nameless, brattlykja og dessert. Håper vi kan avslutte en rå sesong sammen med så mange som mulig.
For mer informasjon, se eget event her: Hafjell - Last partytrain of the year! | Facebook

PREMIEUTDELING på sykkeltorget!

Lørdag 9/10 17.00

Rett etter årets siste partytrain samles vi nede på sykkeltorget for en felles premieutdeling. Det blir premier for ulike konkurranser som har vært gjennom sesongen, og den siste uka. Her blir også videoene fra høstferiens videokonkurranse vist.

Det vil bli premieutdeling for følgende events:

 • Hafjell cup sammenlagt 2021
 • Most runs 2021
 • King and Queen of the mountain
 • Flaskeposten
Live Konsert og pool challenge 

Lørdag 9/10 18.00

Etter at premiepallen er ryddet vekk så inviterer Woodys bar til «ride the log» konkurranse. Klarer du å ta deg over uten å trille i vannet? Alle er velkomne til å forsøke!

Også dette året så kommer syklist og Hafjell tilhenger Tommy Anderssen for å spille på avslutningshelgen. Dette skjer på skitorget rett nedenfor Woddys bar.

Avslutningsfest på Lodgen

Lørdag 9/10 22:00 - late

No description needed....

 

   

  Høstaktiviteter

   

  Kart over opplevelser i området

  Her finner du et bredt tilbud av aktivitetstilbud i regionen vår merket opp. Og de er mange.