Matopplevelser i Hafjell

Hafjell har på sommerstid flere ulike mattilbud som passer små og store. Du finner alt fra hjemmelaget suppe til fisk og bakst. Kanskje vil du heller ha en rask matbit og ta med i heisen? Ellers kanskje du vil grille noe selv.

Hafjell restaurant mat
Hafjell restaurant mat
Hafjell Skavlen restaurant mat barn
Hafjell Skavlen mat

Linje symboler

Hafjell Pizza Skitorget.

NY! - HAFJELL PIZZA SKITORGET

Siden 1992 har Hafjell Pizza sørget for mette mager og fornøyde gjester i Øyer sentrum. Fra vinter sesongen 20/21 åpnet de et nytt serveringssted hos oss. I helt nyoppussede lokaler serverer de alt fra hjemmelaget italiensk pizza til biffsnadder, wraps og salater. De har også egen barnemeny. 

 

Hafjell Sætra

SÆTRA

I sesongen 2020 åpnet vi et helt nytt serveringssted på Mosetertoppen. Her er det uteservering med rikholdig meny, som kan nytes på den store terrassen med 70 sitteplasser.

I tilknytning til Sætra er det også bygd et stort og moderne toalettanlegg, lett tilgjengelig for våre sykkelgjester.

skavlen

SKAVLEN RESTAURANT

Skavlen ligger idyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer man seg til Skavlen som byr på god lunsj, kaffe og kaker. Samtidig kan man nyte den fantastiske utsikten over Lågen, Gudbrandsdalen og fjelltoppene rundt.  

 

Linje symboler

lodgen

LODGEN 

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære.

Med en beliggenhet bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser.

woodys

WOODY'S

De viser alltid sport på TV-skjermen og er verdt et besøk etter en lang dag i løypene, enten det er for å slappe av med noe godt å spise eller for noe godt i glasset.

Hafjell Grillbu

GRILLHYTTER

I tillegg til de mange restaurantene har vi også tilrettelagt for deg som har med egen matpakke. Det er satt opp 2 koselige grillplasser, en ved Mosetertoppen og en på Isas diamantjakt sti.

Flott alternativ for familie og venner som ønsker å ha med egen mat. 

Velkommen ut!