Article

Sykling for barn i Hafjell

 

Lørdag 15.Juli åpnet den nye KIDS løypa og vi gleder oss over å ta imot nye syklister i Hafjell. Ta gondolen opp til Mosetertoppen hvor den nye løypa ligger rett ved avstigningen. Velkommen ut! 

IMG_6981.jpg IMG_6962.jpg IMG_6985.jpg

Nå kan hele familien ha det morsomt sammen i Hafjell også på sommeren. Ved gondolavstigningen på Mosetertoppen er det tilrettelagt en ny og morsom løype for de minste og er så enkel at den helt fint kan sykles av barn helt ned til 3-4 års alderen. Her får barna utfordret balansen og koordinasjon. Runden er 250 meter lang, med benker i nærheten slik at det er lett for foreldre å holde øye med sine små syklister. 

Ved gondolavstigningen lånes det ut et lite antall 16" og 20" sykler som er perfekt for denne runden, helt gratis! 

Mosetertoppen er et fint sted for hele familien. Foruten om den nye sykkelløypa finnes Skavlen Restaurant som serverer velsmakende lunsj og nydelige kanelboller. Du finner et utsiktspunkt hvor du kan se Lågen bukte seg nedover Gudbrandsdalen, lekestativ og husker med benker i nærheten, i tillegg er Mosetertoppen et flott utgangspunkt for stinettet både til fots og sykkel. Tur/retur med gondolen er gratis for barn under 6 år, 40 kroner for barn fra 7-15 og 60 kroner for voksne over 16 år. 

Velkommen ut!