Article

Tilbud på overnatting i Hafjell

Lei av en snøfattig vinter? I Hafjell og Lillehammer er det full vinter og fantastiske snøforhold om dagen. Se oversikt over tilbud på overnatting i Hafjell og velg mellom hytter eller leiligheter som ligger i dalområdet, midtområdet eller toppområdet fra hvor på fjellet du ønsker å være. 

 

Ledige hytter i påsken

Selv om påsken er sen i år kan Hafjell friste med fantastiske snøforhold og perfekt vårskikjøring. Påsken begynner å fylles opp, så vær rask for å få den hytta eller leiligheten som passer deg og din familie best. Se oversikt over hva som er ledig i påsken i Hafjell. Husk å få med deg P4 og Kreftforeningens Vinterlyd 2017 med kjente og kjære artister som skal spille konsert for alle våre skiglade gjester i påsken.

Ledige hytter fra søndag 2. april (ukesopphold)

Ledige hytter fra søndag 9. april (ukesopphold)

Ledige hytter i palmehelgen, torsdag 6. april-søndag 9. april, eller fredag 7. april-søndag 9. april

 

Kortuke i mars fra NOK 3620,-

Litt for lite med bare en helg? Ta en kortuke i Hafjell i mars, velg mellom periodene søndag - torsdag, søndag - fredag eller torsdag - søndag.

Bestill kortuke i Hafjell her!

 

Ukesopphold på fjellet fra kun NOK 7240,-

Kanskje det frister mer med et helt ukesopphold i Hafjell? I tillegg til fantastisk skikjøring i alpinbakken, er det kilometervis med langrennsspor i Øyerfjellet og bare en kort kjøretur unna Lillehammer.

Bestill et ukesopphold i Hafjell nå!