vidsyn

Utleie informasjon HafjellKvitfjell Booking

Salget av sesongen 21/22 er godt i gang, og vi har behov for flere enheter i enkelte perioder og områder. 

Vi forbeholder oss retten til å vurdere behovet i hvert enkelt tilfelle, også sett opp mot egenbruk, da det er perioder med større behov enn andre. Optimalt ønsker vi nye enheter disponible for utleie i 10 uker fra og med 1. desember til sesongslutt vinter, hvorav 3 uker bør være høysesong. 

 

I kort kontekst er det vi som tar oss av alt vedrørende utleien, prising, salg og markedsføring. Vi anbefaler å benytte seg av Hafjellkvitfjell Booking sin Vaktmesteravtale. Ut i fra størrelsen på leiligheten/hytten og eventuelle andre faktorer setter en årlig sats mellom 2100-3800 + mva, som inkluderer blant annet supplering av kjøkkenutstyr, lyspærer, støvsuger poser, måking /strøing fra parkering til dør for å nevne noe. Dette når det er utleid. Den årlige brannvernrunden utført av Alarm & Sikkerhet vil også være inkludert i vaktmesteravtalen. Det vil alltid lønne seg økonomisk å ha denne avtalen oss i mellom, for å sikre at den daglige driften av utleien blir enkel og forutsigbar.

 

Før oppstart av utleie må det være madrassbeskyttere på alle senger(tynn over-madrass), kjøkkenet må være godt utstyrt ift sengeplasser, og vi trenger 5 sett nøkler.

Hytten/Leiligheten må også settes inn i utleien med hovedrengjøring gjennomført. Dette kan eier gjøre selv, eller det kan bestilles av vår renholdsavdeling.

 

Gjesten er erstatnings pliktig for eventuelle skader eller mangler. Det er heldigvis veldig lite av dette, men ting kan oppstå. Vi tar ansvar for å kreve og fakturere gjesten. Dersom vi ikke lykkes med dette eller ikke lykkes med å fange opp skaden tidlig nok til å vite hvilken gjest det har vært, dekker vi kostnaden.

 

Slitasje/forringelse av selve hytten /leiligheten, inventar og møbler er eiers ansvar.

 

Vi har lagt opp til at det skal være mest mulig fleksibelt for eier å bruke hytten / leiligheten selv. Før oppstart av utleie og innen 1.februar hvert år skal eier melde inn til oss de perioder eier vet de skal disponere enheten selv. Her er det aller viktigst å ta med høytider/ferier, da disse gjerne blir booket av gjester veldig tidlig. Etter dette kan eier også disponere etter eget ønske, men da med forbehold om at ikke gjester har booket samme periode.

Du vil få tilgang til egen eierweb hvor du kan logge inn og booke egenbruk i tillegg til å ha oversikt over bookinger og inntjening. 

 

Ved egenbruk er utsjekk klokken 14 når dere rengjør selv, for at vi skal ha rom for å sjekke enheten og sette inn eventuelle tilleggsprodukter gjester sjekker inn. Har dere bestilt vask av IDP Drift er utsjekk klokken 11, som for ordinære gjester. 

 

Våre utleiere får også de beste fordelene.

Platina sesongkort for inntil 2 voksne og 3 barn i familien til 40 % rabatt.

Med Platinakortet kortet følger det en lang rekke fordeler;

4 gratis dagskort ved kjøp av 1 eller flere Platina sesongkort.

Resten av fordelene finner du listet opp her : https://www.hafjell.no/sesongkort-platina