Velkommen til Hafjell

Den snøsikre familiefavoritten

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter - Den snøsikre familiefavoritten

Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Med overnatting i Hafjell får du hytter og leiligheter rett ved skibakken, perfekt for din skiferie! Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for å kunne slappe av etter lange dager i bakken.  Legg din skiferie til Hafjell, velkommen!

Finn ut mer

Kombinasjonen av god skikjøring, spennende utfordringer, deilig mat og nærheten til byen er trolig det som har gjort at Hafjell er et av Skandinavias mest populære steder å legge skiferien. Likevel er det sjelden trangt i bakken. Her finnes et stort utvalg av bakker, både i ferdighetsnivå og utforming. Du finner de brede carvingbakkene, de spennende bakkene gjennom skogen og de naturskjønne bakkene med utsikt innover Gudbrandsdalen og fjellriket så langt øyet ser. I tillegg er det et rikt tilbud for barnefamiliene med 3 familieområder og for parkentusiastene med 3 parker i ulike nivåer. 

 

FAKTA om Hafjell

Toppstasjon 1059 m
Bunnstasjon 195 m
Høydemeter 864 m
50 km alpinløyper
Lengste nedfart 7 km
3 KIDS familieområder
3 Terrengparker
1 Gondol
33 Løyper; 8 blå, 14 grønne, 8 røde, 3 sorte
18 heiser; 4 stolheiser, 5 T-krok, 6 tallerkenheiser, 3 rullebånd
Kveldskjøring tirs-tors; 7 km flombelyste alpinløyper + park (Backyard)
300 km preparerte langrennsløyper – 600 km med tilknytning til Sjusjøen.6 km lysløype for langrenn
Snøanlegg dekker 90 %

 

Hafjells maskot Isa