Vinter og skiopplevelser med gjengen

Planlegger du tidenes vennetur, bursdag eller kickoff med jobben? Eller kanskje du har ansvar for årets blåtur? Ikke bare snakk om det, planlegg det – nå! En tur med venner er sunt for både kropp og sjel, og gir nye minner for livet. En ny studie utført av universitetet Harvard bekrefter at en tur med venner faktisk er det beste man kan gjøre for egen helse (HURRA!).

Grunnen til det er enkelt og greit at vennskap forlenger levetiden vår, det reduserer risikoen for hjertesykdom og til og med hjelper oss med å tolerere både fysisk og psykisk smerte bedre.
Vennegjenger kommer i alle former og alle aldre. Noen reiser på tur for å kjøre mest mulig på ski, andre vil gjerne kombinere dager i bakken med tur til Lillehammer by, bade utendørs og spise god mat.

(Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell)

 

Samle gjengen til et avbrekk fra hverdagen.

Vi gir deg 5 gode grunner til å velge Hafjell.

 


1. Alpinbakker for alle ferdighetsnivå

I Hafjell har vi et stort spenn i vårt alpine tilbud. Det betyr at du kan ta med deg den kompisen som ikke har stått på ski på mange år, men også den venninna som er rågod på ski.

Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og ta den gode praten med kompiser eller venninner etter en dag med frisk luft.

Hvit vinter i Hafjell

Langrenn i Hafjell

2. Kombiner med en tur i sporet

Hafjell har et av Norges lengste nettverk av langrennsløyper. De er også kjent for meget høy kvalitet.

Når alpinskiene er plassert ved hytteveggen for dagen så er det kanskje noen av dere som har lyst til å teste langrennsformen før middag. 600 km. med løyper i snilt terreng venter dere.

3. Gode samtaler og god mat

Få ting er så viktig for din hverdagsglede og ditt liv som dine venner. De som ser deg, holder deg og løfter deg.

En herlig gjeng samlet rundt et bord med mye god mat og drikke, mye latter og gode samtaler.

Vil dere ikke kokke på hytta eller leiligheten så finnes det mange gode alternativer i Hafjell og rundt Hafjell.

Mat

Ilsetra

4. Vinteropplevelser uten ski på beina

Hva med et bad på Ilsetra, utendørs, mens snøen daler ned? Eller en tur i Vinterparken hvis dere velger å komme i februar. Ønsker du å kjenne på G-kreftene i Lillehammer Bob og akebane.

Vi kan også anbefale en tur på truger under stjernehimmelen. En kjelketur på ettermiddagen er moro for de som fremdeles har barnet i seg.

5. Lillehammer by

Lillehammer har vært en møteplass for handel helt tilbake til 1300-tallet med Mesnaelva som en viktig ferdeslsåre og medvirkende årsak til kjøpestedsrettighetene i 1827 og bystatus i 1842.

Lillehammer Sentrum er kjent som en UNIK by med sitt sjarmerende handelsmiljø, rike kulturliv og sin herlige lune atmosfære. Den gamle trehusbebyggelsen gjør at gågata er byens hovedpulsåre. Moderne og spennende butikker finner du i hele sentrum, og byen har flere spesialforretninger og et variert vareutvalg innen tekstil, sko, sportsutstyr, smykker, ur, interiør, blomster, apotek og velvære.

julegata

firefelt motorveg

- og ikke minst, lett tilgjengelig

26. oktober åpner E6 firefelts motorveg helt til Moelv. Det betyr at du enkelt kan komme deg til Hafjell. Kun 44 km er det fra Moelv til Hafjell, på 2 felts motorveg. På 2,5 time er du i bakken.

Det går også tog til Lillehammer hver time. Buss går videre til Hafjell Skitorget.
Det vil bli tilgang på bestillingstaxi fra tog (bestilles 2 timer før ankomst Lillehammer) og den vil ta deg helt til hyttedøra, via nøkkelutlevering i Hafjell. Lanseres i desember.

Kommer du?