Article

Vinterferie i vinterland!

Vinterferie i Hafjell 

Hva er vel bedre enn å tilbringe vinterferien med ski på beina? Snødekte trær utenfor kjøkkenvinduet, ski inn/ ski ut til 46 kilometer med alpinbakker, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien. I Hafjell er det upåklagelige forhold nå og store mengder snø, så det er bare å forberede seg på en vinterferie slik den skal være. 

Det er fortsatt ledige hytter i vinterferien!

HafjellKvitfjell Booking hjelper til med å skreddersy ditt opphold i vinterferien, enten du ønsker 1 overnatting med 2 skidager eller utnytte hele uken. Bestill din ferie nå:

Kontakt HafjellKvitfjell Booking på: 
Tlf: +(47) 61 24 90 00
Mail: [email protected]

 

Se hva som er ledig, bestill eller kontakt bookingen 

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer enhver anledning. Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende vinterferie.

Dekket bord.jpg  Fasade fra adkomst.jpg  Stue fra TV-krok_0.jpg

Se hva som er ledig og Book din vinterferie her

Du kan også kontakte HafjellKvitfjell Booking på: 

Tlf: +(47) 61 24 90 00

Mail: [email protected]

 

Vinterferieprogram (uke 7, 8 og 9) 

Barnas vinterferie - masse aktiviteter for barna, både med og uten ski. Skiskolen og Hafjells maskot Isa elsker å leke med barna i all snøen eller blir med på arrangementene for venner og familie. Hjelp Isa å finne snødiamantene, bli med på afterski eller skilek rundt om i anlegget. 

Vinterferieprogram 2018 jpg.JPG