snøfull skikjøring i Hafjell

Vinterferie uke 9 i Hafjell

Vinterferie i Hafjell byr på fantastiske snøforhold, arrangementer for store og små og generelt god stemning med liv og røre på fjellet.

Overnatting i Hafjell passer ditt behov. Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur. Med beliggenhet i hjertet av aktivitetene kan du trygt legge skiferien til Hafjell!

9 gode grunner til skiferie i uke 9. 

Minner å ta vare på

 Å tilbringe en aktiv uke sammen, med minnerike opplevelser er noe man ser tilbake på i flere år. En morsom uke på ski, enten man er nybegynner og mestrer sine første svinger eller er en erfaren skikjører, tar vinterferien skigleden til nye høyder. 

Gode snøforhold

Hva er vel bedre enn å tilbringe vinterferien med ski på beina og i fantastiske snøforhold i Hafjell? Ski inn/ ski ut til 46 kilometer med alpinbakker og kilometervis med nypreppede langrennsløyper. Med et snøanlegg som dekker over 90% av anlegget, sammen med beliggenheten i Gudbrandsdalen gjør at Hafjell Alpinsenter garantert har gode snøforhold, sesongen gjennom. 

Hafjell 360

Den nye Stolheisen Hafjell 360 som åpnet i desember har blitt et populært møte for de som har vært her hittil i sesongen. Den behagelige turen opp, med varme i setene og vindboble, er nesten like mye verdt å få med seg som den 360 graders utsikten man får på det nye toppunktet 1059 m.o.h

Hunderfossen

Etter en dag i bakken er det verdt å ta turen til Hunderfossen Vinterpark og oppleve snøhotell og iskunst på høyt nivå.  

Maskoten Isa

Noe av det beste Isa vet er å se alle barna som kommer til Hafjell i vinterferien. Hun vil gjerne ha med flest mulig på aktivitetene hun har hver dag, hele uken.

Vinterferieprogram

Vinterferien er ment for nye opplevelser og det er nettopp det vinterferieprogrammet i Hafjell er til for. Her er det aktiviteter for store og små, alt fra konkurranser til Isas afterski og afterski for voksne. 

Lov å unne seg

Noe av det beste med å stå på ski hele dagen, er at det er lov å unne seg noe godt! en pust i bakken med en varm kopp kakao og masse krem er et hot tips! 

Hyttekos

Kveldene med familien eller venner på hytta, fyr på peisen, stilongsrumper på hele gjengen og et morsomt brettspill. Hyttekosen er ikke til å komme unna.

Lillehammer

Hafjell Alpinsenter ligger bare 15 minutters kjøretur fra Lillehammer. Tilbring tid i den sjarmerende gågata, bytt ut skiene med en tur i hoppbakken eller opplev livet på byen.

Hafjell logo symboler

Aktiviteter i Hafjell

Hafjell tar barna på alvor og har tre flotte familieområder. Er du heldig kan du møte på maskoten Isa, hun liker å svinge seg på ski sammen med barna i de tre familieområdene og ber der gjerne med på afterski. Uke 9 i Hafjell er ingen unntak og fullt program kommer.