Vinterlyd i Hafjell

Vinterlyd

Tags
Påske

I påsken kommer P4's Vinterlyd tilbake til Hafjell med et program stappfullt av norske artister, aktiviteter og konkurranser på Midtstasjonen. P4's Vinterlyd fyller 25 år i år og slår på stortromma med et flott program. 

Hold av datoen 30. og 31. mars!
Markedsplassen åpner klokken 11:00, der kan man oppleve masse aktiviteter og konkurranser i tillegg til fantastiske artister på scenen. Konsertene starter 14:30 på Midtstasjonen i Hafjell. 

 

Se årets artister

Thomas Løseth

Thomas Løseth var inntil nylig et ubeskrevet blad for de aller fleste, men med seieren i The Voice 2017 ble han brått noen "alle" snakket om. Mannen fra Trøndelag fikk Lene Marlin til å grine uke etter uke, og det er ikke umulig at det blir tørket en tåre eller to blant publikum på Vinterlyd også.

vinterlyd i Hafjell

CLMD

Bak CLMD står Martin Alexander Bjercke - alias Martin Danielle, som både har solgt til mange ganger platinum her hjemme i Norge, men også turnert rundt i verden som EDM-artist og DJ. Det blir full kok foran scenen med CLMD bak DJ-mikseren på Vinterlyd-scenen.

vinterlyd i Hafjell

Tone Damli

Det er helt fantastisk at Tone Damli er med på Vinterlyd for å spille et knippe av sine beste låter for oss. Tone er superstjerne og kommer til å smykke publikum med et knippe av sine aller fineste popperler.

vinterlyd i Hafjell

Chris Holsten

Chris Holsten er bare 24 år, men allerede en merittert artist. Han har solgt til både gull og platinum her hjemme og streamet millioner av ganger, med blant annet låtene Mexico og On Your Own. I tillegg til det har han gitt ut to låter med Madden, som har også gjort seg bemerket på Spotify sine lister og fått hyppig radiospilling. Chris er en artist for fremtiden, det har akkurat bare begynt!

vinterlyd i Hafjell

Ylva

Når man snakker om fremtiden i norsk musikkliv er det naturlig å trekke frem artister som Ylva Olaisen. Hun slo gjennom som 16-åring i The Stream på TV2, og nå et drøyt år senere er karrieren på full fart fremover. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

vinterlyd i Hafjell