Vinterlyd i Hafjell
Vinterlyd i Hafjell

Vinterlyd

Tags
Påske

Palmehelga, lørdag 13. april, kommer P4's Vinterlyd tilbake til Hafjell med et program stappfullt av norske artister, aktiviteter og konkurranser på Midtstasjonen.

I tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Et stort event-område omkranser scenen og vi arrangerer markedsplass i 2 timer før hver konsertstart. Alle våre gode samarbeidspartnere byr raust på seg selv og er med på å gjøre Vinterlyd til noe mye mer enn bare en konsert.

Møt opp på Midtstasjonen kl. 10:00-16:00!

   Les mer på Vinterlyds hjemmeside  

STAYSMANN & LAZZ

Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet.

vinterlyd i Hafjell

Vidar Villa

Vidar André Grødset Mohaugen, best kjent under artistnavnet Vidar Villa, er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er kjent for festlåter som «One Night Stand» og «Herregud».

vinterlyd i Hafjell

VICTORIA

Victoria er en norsk sanger og låtskriver som, til tross for hennes unge alder, allerede har nesten 2.000.000 streams og over 40,000 følgere på sosiale medier.

Vinterlyd

ERIK SÆTER

Erik Anders Sæter er en norsk YouTuber, artist og reality-TV-deltaker. Han deltok i TV-programmet Paradise Hotel i sesong 10, og kom helt til finalen.

Vinterlyd