isa

Family areas in Hafjell

Let the children play in three of Hafjell's family areas - perfect for your ski holiday!

Children are important to us in Hafjell and we welcome everyone who wants to learn to ski! Meet our mascot, Isa, and join her skiing or give her a hug. Learn to master skiing through fun and play. In Hafjell you will always find a challenge to improve your skiing. Read more about our different family areas. 

isa

 

Isa Hafjell.

KIDS Ukesprogram og arrangement

For oss er det viktig med skiglede for barna.

Hver dag, hver uke, hele vintersesongen, er det aktiviteter med Hafjell Skiskole, maskoten vår Isa og mange skiglade barn. Aktivitetene skjer på Mosetertoppen/Favn og er variert fra dag til dag.  I tillegg til det er det masse andre morsomme arrangement og konkurranser dere kan delta i hele sesongen. 

Se program

 

KIDS Knerten

KIDS Knerten 

KIDS Knerten er et familieområde som består av Familiebakken og Knerten og ligger sentralt til i Hafjells dalområde. 

I KIDS Knerten spilles det ofte musikk, noe maskoten Isa er veldig glad i og hun dukker rett som det er opp for å stå på ski og danse med barna både i bakken og på Isas scene, rett ved siden av. I KIDS Knerten er det slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter og øve på svinger.

Familieområdet er også møtestedet for skiskolen og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

Ved KIDS Knerten finner du også en grillbu med gratis griller for de som ønsker å benytte seg av det. 

KIDS Mosetertoppen

KIDS Mosetertoppen

Familieområde KIDS Mosetertoppen er en samlebetegnelse for alt det Mosetertoppen har å tilby - alt i fra 2 familieområder til grillplass, benker, Skimovie osv. Disse familieomådene er gratis for alle - hele sesongen!*

• KIDS Favn: området på Favn har en barneløype med lavterskel parkelementer, figurløype, skogsløype og to båndheiser*
• KIDS Minicross: På andre siden av KIDS Favn ligger enda et barneområde med båndheis og skålhei. Dette er en bakke med litt mer helling enn KIDS Favn og et perfekt område for å avansere skikjøringen. Her er også en minicross, hoppelementer og en morsom skitunnel.* 
• Isas skogsløyper og Isas hytte: Kjør på ski i spesiallagde skogsløyper for barn! Klarer du å finne Isas hytte?
• Backyard: Blåpark som passer like bra til nybegynner som avanserte parkkjørere. Parken er flombelyst og faller inn under kveldskjøringstilbudet.
• Audi Skimovie: Vi tar tiden og det blir tatt et bilde av deg i starthuset. Disse kan du finne på skiline.cc.
• Mosetertoppen: Her finnes grillbuer, Skavlen restaurant, benker og det nye serveringsstedet Sætra med tilhørende toalettanlegg.

KIDS Gaia

KIDS Gaia 

KIDS Gaia er familieområde på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. Dette familieomådet er gratis for alle - hele sesongen!

Her er slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis. Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Hele familieområdet på KIDS Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen! Man trenger ikke Axess-kort for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjennom heisporten. KIDS Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.