Familieområder i Hafjell

La barna leke seg med ski på beina i Hafjells fire familieområder, perfekt for din skiferie.

I Hafjell er det tre forskjellige familieområder som passer perfekt til din skiferie med familien. Vi har familieområder i dalområdet, to på Gondoltoppen og ved Gaiastova.

Barna er viktig for oss i Hafjell og vi jubler for alle som ønsker å lære seg å stå på ski! Maskoten Isa er den som jubler høyest og dukker ofte opp i alle våre familieområder for å heie, gi klemmer og high five til alle barna. Hun steller gjerne i stand både konkurranser, aktiviteter og elsker at barna blir med å danse på afterski. 

isa

 

Hafjell

Aktivitetsprogram og arrangement

For oss er det viktig med skiglede for barna.

Hver dag, hver uke, hele vintersesongen, er det aktiviteter med Hafjell Skiskole, maskoten vår Isa og mange skiglade barn. Aktivitetene skjer på Gondoltoppen/Favn og er variert fra dag til dag. I tillegg til det er det masse andre morsomme arrangement og konkurranser dere kan delta i hele sesongen. 

Se aktiviteter

Knerten 

Knerten er et familieområde som består av Familiebakken og Knerten og ligger sentralt til i Hafjells dalområde. 

I Knerten spilles det ofte musikk, noe maskoten Isa er veldig glad i og hun dukker rett som det er opp for å stå på ski og danse med barna både i bakken og på Isas scene, rett ved siden av. I Knerten er det slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter og øve på svinger.

Familieområdet er også møtestedet for skiskolen og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

Ved Knerten finner du også en grillbu med gratis griller for de som ønsker å benytte seg av det. 

Gondoltoppen

Gondoltoppen er en samlebetegnelse for alt det Gondoltoppen har å tilby. Disse familieområdene er gratis* for alle - hele sesongen!

• *Isas Favn: området på Favn har en barneløype med lavterskel parkelementer, figurløype og båndheis
• *Isas Minicross: På andre siden av Isas Favn ligger enda et barneområde med båndheis og skålheis. Dette er en bakke med litt mer helling enn Isas Favn og et perfekt område for å avansere skikjøringen. 
• Isas skogsløyper og Isas hytte: Kjør på ski i spesiallagde skogsløyper for barn! Klarer du å finne Isas hytte?
• Backyard: Blåpark som passer like bra til nybegynner som avanserte parkkjørere. Parken er flombelyst og faller inn under kveldskjøringstilbudet.
• Audi Ski Run: Vi tar tiden, er du raskere enn mor? 
• Mat & drikke: Her finnes *grillbuer, Skavlen restaurant, Restaurant Favn, uteservering og benker.

Gaia 

Gaia er familieområde på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. Dette familieomådet er gratis for alle - hele sesongen!

Her er slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis. Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Hele familieområdet på Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen! Man trenger ikke Axess-kort for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjennom heisporten. Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.