barn i skiheis i Hafjell

Familieområder

La barna leke seg med ski på beina i Hafjells tre familieområder, perfekt for din skiferie.

I Hafjell er det tre forskjellige familieområder som passer perfekt til din skiferie med familien, et plassert i dalområdet, et ved gondolavstigningen og et på toppen ved Gaiastova.

Er du heldig kan du møte på maskoten Isa, hun liker å svinge seg på ski sammen med barna i de tre familieområdene. 

KIDS Knerten 

KIDS Knerten er et familieområde som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. 

Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. I KIDS Knerten er det god stemning hvor det ofte spilles musikk og du kan møte på maskoten Isa både i bakken og på Isas scene rett ved siden av. Her er det slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter og øve på svinger. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner. Maskoten Isa møter du ofte i nærheten av KIDS Knerten, enten det er for afterski, konkurranse eller andre morsomme aktiviteter. 

lær å stå på ski i Hafjell

KIDS Mosetertoppen

KIDS Mosetertoppenn er et familieområde som ligger rett ved gondolavstigningen på Mosetertoppen.

Familieområdet på Mosetertoppen er et fint samlingspunkt og et eldorado for hele familien oppe på fjellet. Her ligger alt til rette for en fin familiedag på ski, Mosetertoppen favner hele området og inneholder følgende:

- Frontyard for Kids: en barneløype med lavterskel parkelementer, figurløype, skogsløype og akebakke. I tillegg finnes det en varmestue med mulighet for å kjøpe varme drikker og grille medbrakt. Det er toalett tilgjengelig. 

- Backyard: en blåpark som passer like mye til en nybegynner som en avansert parkkjører. En hopplinje til venstre, railelementer i midten og en mini-hopplinje samt et større hopp nederst i parken. Parken er flombelyst og faller inn under kveldskjøringstilbudet hver tirsdag, onsdag og torsdag. Visste du at det er Supervention-aktuelle PK Hunder som har designet linjene i Backyard?

- BMW Skimovie: Vi tar tiden og filmer deg mens du suser gjennom portene! Film og tid kan sees på skiline.cc.

- Buåsløypa: Ta heisen parallelt med Skimovie, men kjør heisen helt opp for en snill og morsom løype med mer terreng.

-Mosetertoppen: Her vil du finne grillbuer, Skavlen restaurant, benker og kiosken Sætra selger pølser og annet man kan spise med ski på beina. 

KIDS Mosetertoppen Barneområdet

KIDS Gaia 

KIDS Gaia er familieområde som ligger på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. Dette familieomådet er gratis for alle - hele sesongen!

Det har blitt hugget skog og bakken er utvidet til det dobbelte, det er lagd til slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis. Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Hele familieområdet på KIDS Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen! Man trenger ikke keycard for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjenom heisporten. KIDS Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.

KIDs Gaia barneområdet