Bli med på introkurs!

iver guiding

Test vår nye hopp og dropp clinic

hopp o dropp

Book en guide til gruppen

grupp

Hafjell Bike Guides

Ønsker du en innføring i hva utforsykling er? Lære de grunnleggende prinsippene og teknikkene? Eller bli guidet rundt i anlegget vårt eller på fjellet? 

Vi kan hjelpe deg med å finpusse dine ferdigheter i både terreng- og downhillsykling, og kan utvikle teknikken din uansett om du foretrekker å suse ned løypene i Hafjell eller bli bedre til å håndtere utfordringer på stisykkelen.

Downhillsykling

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting:

Introkurs

Første gang du prøver downhillsykling og litt usikker på hvordan dette fungerer?
Vi holder introkurs for utforsykling hver åpningsdag med oppmøte utenfor sykkelutleien 10:00. Kurset varer i 1 time og vil gi deg en god start på dagen i sykkelparken. Våre instruktører gir deg en god innføring i hva man bør tenke på når man sykler downhill, hvordan man skal stå på sykkelen, hvilke løyper man bør begynne med, og hvordan man går av og på heisene med sykkel.

Møt opp i sykkelutleie 9:30 slik at du rekker å få ut sykler og utleieutstyr i god tid før kurset.
Minimumsalderen for dette kurset er 10 år. For familier med yngre deltakere anbefaler vi å booke en privat guide.

Dagens teknikkurs

Nytt for i år er daglige teknikkurs for de som ønsker å øke ferdighetene sine på downhillsykkelen og ta steget videre fra intro kurset. Bli med på dropp-, hopp- eller linjevalgkurs sammen med våre sertifiserte instruktører og føl på mestringsfølelsen av å prøve et nytt element eller finne flyten ned en av våre naturlige stier. Våre daglige teknikkurs har utgangspunkt i sykkelparken, og oppmøtested er på gondoltoppen klokken 12.

Minimumsalder for dette kurset er 10 år. For familier med yngre deltakere enn dette anbefaler vi å booke en privat guide.
For å delta på dette kurset er fulldempet sykkel og helhjelm påkrevd.

Det må minimum være påmeldt to deltakere for at vi skal kjøre kurset.

Privat guiding 

Med en privat guide får du en personlig oppfølging enten du er nybegynner eller ønsker å forbedre teknikken. Føler du at det er på tide å ta teknikken et steg videre? Vi hjelper deg å forbedre dine ferdigheter og de ulike momentene som svinger, dropp og hopp. Privat guiding kan også være lønnsomt dersom man er en mindre gruppe i stedet for å melde seg på introkurs eller teknikkurs.

Kurset kan bestilles som 90 minutter, 3 timer eller full dag. Dere kan velge mellom ulike tidspunkt og antall deltagere når dere bestiller kurset. Oppmøtested er på toppen av gondolen. Skal du leie sykkel, møt opp i god tid slik at dere rekker å hente ut sykler og utstyr i god tid før kurset starter. 

Fjellsykling

Vil du bli med på en av våre sykkelturer på Øyerfjellet? Denne sommeren vil vi ha sertifiserte guider tilgjengelig for å vise dere skjulte perler som Øyerfjellet har å by på.  

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting:

Stisykling 

Våre stisykkelturer er for grupper som ønsker å oppleve Øyerfjellets fantastiske stinettverk.
Dette er en tur som passer for alle ferdighetsnivåer. Våre guider vil ta deg med på de stiene som passer best for din gruppe og skreddersyr opplegget slik at dere slipper å bruke energi på planlegging.
Alt du trenger er en stisykkel, gondolbillett og en sekk med mat, drikke og ekstra klær. Denne turen er for grupper opp til 6 personer og dere møter guiden deres på gondoltoppen 12:00. Ønsker dere avtalt tidspunkt ta kontakt med oss, så ordner vi det! 

El-sykkeltur  

Ønsker dere å ha muligheten til å utforske større deler av Øyerfjellet anbefaler vi å booke vår el-sykkeltur. Her kan dere velge mellom tur på seterveier, eller dere kan leie en fulldempet el-sykkel for mer utfordrende terreng. El-sykler jevner også ut fysiske forskjeller i gruppen og er perfekt for at alle kan få maks ut av turen. Våre guider vil legge opp turen slik at den passer din gruppe, og alt du trenger er å leie el-sykkel, kjøpe gondolbillett og ta med en sekk med mat, drikke og ekstra klær for turen.

Denne turen er for grupper opp til 6 personer og dere møter guiden deres på gondoltoppen 12:00. Ønsker dere annet tidspunkt ta kontakt med oss, så ordner vi det! 

Familietur 

Denne turen er en perfekt aktivitet for hele familien. Book en guide som vil ta dere med på en fin tur i nærområdet langs seterveier og enkel sti. Et tips er å leie el-sykler til barn (kanskje også de voksne) og få mest mulig ut av turen med lenger strekning og mindre anstrengelse. Våre guider vil planlegge turen for dere og det legges opp til en lunsjpause. Alt dere trenger er sykkel til store og små, gondolbilletter og sekk med mat, drikke og ekstra klær. Oppmøtested er på gondoltoppen 12:00. Ønsker dere annet tidspunkt ta kontakt med oss, så ordner vi det! 

 

Når du booker kurs hos oss inneholder det ikke heiskort og sykkelleie. Dette må bookes i tillegg. 

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting: