Langrenn i Hafjell

Det er fantastiske muligheter for langrenn i Øyerfjellet - her er 600 km med langrennsløyper i et nettverk som er koblet sammen med Sjusjøen, Nordseter, Lillehammer, Fåvang og Ringebufjellet.

Gondoltoppen er et perfekt utgangspunkt for turen, og gondolen er derfor en enkel transportmåte inn i dette vanvittige nettverket av langrennsløyper. Ønsker du helt til topps, ta Hafjell 360-heisen opp. Langrennsløypene kan også enkelt nås med bil, via alle veiene som går opp på fjellet i Hafjellområdet. 

Langrenn løypenettverk

Løypenettverk Øyerfjellet

Gå milevis på ski fra Hafjell og Gondoltoppen som utgangspunkt. Ta gondolen opp og gå litt motbakker først, eller kjør heis helt opp til Hafjelltoppen og kom deg rett ut på snaufjellet.

Løypene dekkes av Øyer Turskiløyper. Vil du se hvilke løyper som er preppet? Oppdateringen kommer fra Skisporet som bruker GPS tracking av løypemaskiner.
 

Se løypenettet

Lysløype på Gondoltoppen

Mørket skal ikke sette en stopper for skigleden! Lysløypa på ca. 7 km, snor seg gjennom det flotte hytteområdet på Gondoltoppen og gir bra inngang til løypenett både for alpinister og langrennsløpere.

Traseen er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen, resultatet har blitt en flott løype både for aktive og mosjonister. Den er tilpasset de som ønsker seg en god treningsøkt.

Lyset vil være tent fra 06.00 om morgenen til 23.00 om kvelden hele vinteren.

Se lysløypa på kart

Langrenn lysløype