Slideshow

Aktive

Hafjell - Nasjonalanlegg for slalåm og storslalåm

Hafjell alpinsenter har status som nasjonalanlegg for slalåm og storslalåm. Dette gjør Hafjell til en arena for trening, konkurranser og mesterskap for bredde- og eliteutøvere. Fra før har Kvitfjell status som nasjonalanlegg for utfor og super-G.

Få sesongkort i nasjonalanleggene Hafjell og Kvitfjell til kun kr 2700,- (barn 7-15 år) og kr 2950,- (Skigymnas og FIS-løpere).
Trenere og lagledere kan sende en e-post til [email protected] for å bestille sesongkort for aktive. Det kreves legitimasjon og gyldig lisens for å hente ut sesongkortet.

Booking av treningstider i nasjonalanlegget

Det er nå mulig for din klubb å booke inn treningstider for vinteren 2016-2017. Ved bestilling må du inkludere hvilken sone du ønsker trening i, samt nivå, antall alpinister, m.m.

 

Push

Treningssoner i Hafjell

Hafjell Nasjonalanlegg er Norges Skiforbunds foretrukne arena for slalåm og storslalåm.

Hafjell alpinsenter har fått status nasjonalanlegg for slalåm og storslalåm. Dette gjør Hafjell til en arena for trening, konkurranser og mesterskap for bredde- og eliteutøvere. Fra før har Kvitfjellstatus som nasjonalanlegg for utfor og super-G.

Booking av treningstider i nasjonalanlegget
Det er nå mulig for din klubb å booke inn treningstider for vinteren 2015-2016. Ved bestilling må du inkludere hvilken sone du ønsker trening i, samt nivå, antall alpinister, m.m.

Overskrift for tilbud


Kjøp heiskort
Bestill skiutleie
Bestill skiskole
Sykkelutleie
Heiskort