Stisykling

Stisykling

Tags
stisykkel loypekart
sykkelutleie

Stisykling i Hafjell

Hafjell og områdene rundt har fantastiske muligheter for ulike typer sykling, enten du liker deg best på veien nede i bygda, på endeløse grusveier på fjellet, eller på mer utfordrende stier i fjell og skog, kan vårt område tilby deg fantastiske opplevelser fra sykkelsetet.

Stisykling har blitt veldig populært og i Hafjell har vi spennende stier og veier innover fjellet. Det er fint å starte stisykkelturen med en gondoltur til Mosetertoppen og deretter følge sykkelløypene derfra. Sykkelturen kan avsluttes med mat på Skavlen Restaurant. Ta gondolen ned eller bruk sykkelen din via løypene i Hafjell Bike Park. For de fleste vil det være den grønne "Lett Nedfart" som passe fint.

Har du ikke med egen sykkel, kan du leie terrengsykkel, fulldempet stisykkel eller el-sykkel i vår sykkelutleie.

Prøv for eksempel "Hafjellrunden" på el-sykkel

En relativt enkel sykkeltur på 20 km som er en rundløype fra Mosetertoppen. Turen går for det meste på grusvei og noe traktorvei.

Den starter med ei liten kneik fra toppen av Gondolen opp mot snaufjellet og Moksjøen. Derifra til høyre innover fjellet på grusvei over myrlendte vidder inn til Sjøsætra. Videre går veien til Pellestova på kupert grusvei. Ta til høyre ved Ilsetra og følg seterveien gjennom Nysetra og nedover til Mosetertoppen, toppen av Gondolen.

Fra Mosetertoppen kan du ta gondolen ned eller følge grusveien ned til bunnstasjonen i alpinsenteret.

 

Denne siden vil oppdateres med gode turforslag i god tid før sommeren 2017